-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir iş kurmak için az para ama başlamak için yeterince fazla Ne iş yaptığının bir önemi Yok gerçekten inanırsan yaptığın işe kazanmayan mümkün değil bir temizlik firması açabilirsin Armuta üye ol yanına iki tane gündelikçi bayan al başla temizlik malzemeleri çok ucuz 100 tlye malzeme al 70 +70 =140 bayanlara ver
Kalanı Dursun gittin işten en az 200 tl alsan bir kaç kere böle işe gitsen parayı çoktan katlarsın ondan sonra buraya gelip 500 tl değil daha fazla param var Ne yapayım dersin
1 kişi bu mesajı beğendi.
prekast.com.tr
pakalin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO & VB.Net
-
-
Ad Soyad
C** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam el ilanıyla 100adet web tasarım işi çıksa yemem içmem gezer dağıtırım ama çıkmıyor malesef :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
OMRCKR
www.OMRCKR.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam, Yazılım, Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Valla dostum hala 1 haftadır 500 TL elinde öyle olduğu gibi duruyorsa, daha çook duracak demektir. Fikir veren arkadaşların yorumlarını da okudum. Fakat hala bir karar veremediysen en mantıklı yol TL yi EURO ya çevirmek olurdu. Ayın 2 sinde konuyu açmışsın o gün 500 TL 128 Euro ediyordu. Cuma günü borsa kapanışında euro yükseldi. Yani şu an 500 TL 130 Euro ydu. Yani 2 EURO 8 TL ye yakın 1 haftada paran değerlenmiş olacaktı :) Altın geçen hafta baya düştü. Yarim altın alsaydın 12 lira zararın olurdu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
litecoin al, 1 yıl sonra beni bul teşekkür et
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
litecoin ben o işten anlama ki nasıl yapacam o işi
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yorumlara baktım, yazan arkadaşa baktım olacak gibi değil. İlk önce ne üzerine uzmanlaştın onu düşün. Bugün elinden en iyi gelen iş nedir?
x işiyse x işi üzerinden yatırım yapman gerekir.
Evet arkadaşlar haklı, 500 liraya büyük ve kesin bir proje yoksa elinde ciddi anlamda bimden 25 kuruşa su alıp 50 kuruşa satarak kar edebilirsin. Acı ama gerçek...
Hele üniversite okuduysan muhtemelen uzmanlaştığın alanda iş yapman da zor olacak çünkü günümüzde üniversite mezunları üniversiteden mezun olmayanlara göre çok daha az kazanıyor belirli meslekler dışında. Üniversite okumamış biri hayata önden başlıyor, para kazanıyor sen okuyorsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seramik
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
erhanballci adlı üyeden alıntı
Bir iş kurmak için az para ama başlamak için yeterince fazla Ne iş yaptığının bir önemi Yok gerçekten inanırsan yaptığın işe kazanmayan mümkün değil bir temizlik firması açabilirsin Armuta üye ol yanına iki tane gündelikçi bayan al başla temizlik malzemeleri çok ucuz 100 tlye malzeme al 70 +70 =140 bayanlara ver
Kalanı Dursun gittin işten en az 200 tl alsan bir kaç kere böle işe gitsen parayı çoktan katlarsın ondan sonra buraya gelip 500 tl değil daha fazla param var Ne yapayım dersin
Hocam yanlız benim dükkanım yok nasıl olacak seyyarmı olacak bu iş
Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun