payza şu an bence en iyi alternatiflerden birisidir bitcoin de alıp gönderebilirsiniz üstelik ücretlerde indirimde yapılmış banka hesabı kredi kartı bankamatik kartı bitcoin her kanaldan ödeme alıp gönderebilirsiniz

btc konusundada böyle bir mesaj gönderilmiş ayrıca ref sistemide mevcut 10 dolar ödül vermektedir özellikle türkiyede yaşayanlar için paypal sonrası en iyi alternatif bence
yaklaşık 6 yıldır kullanmaktayım fiyatları paypal kıyasla fazla ama bence en iyi alternatif

Merhaba, Bitcoin hizmetlerimiz üzerinden üyelerimizden aldığımız müthiş yanıt nedeniyle Bitcoin işlemleri için daha düşük ücretler sunabildiğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz!

Şimdi, Payza hesabınızdan başka bir Bitcoin Cüzdan'a Bitcoin gönderdiğinizde, ücret 0.001 BTC yerine 0.0005 BTC olur. Tıpkı daha önce olduğu gibi, madencilik işlem ücreti yine de doğrudan Payza işlem ücretinden alınacak ve işleminizin olabildiğince hızlı bir şekilde onaylanmasını sağlayacak kadar yüksek ayarlanacaktır.

Fiat para birimini harici bir Bitcoin Cüzdanına değiştirmek ve geri çekmek istediğinizde, bu ücret de düşürülmüştür. % 2 para çekme ücreti yerine çekilmesi için ekstra ücret yoktur.

Payza tarafından sağlanan döviz kuru, Bitcoin'i satın alıp satmadığınızdan emin olun, Payza'nın sunabileceği en iyi fiyatı elde edin!

Yeni Bitcoin ücret yapısı hakkında daha fazla bilgi mi istiyorsunuz? Payza Blogu'ndaki bu yazıya bakın: Payza, Bitcoin İşlem Ücretlerini Düşürür

Payza'yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz,
Payza Takımı.

Psst, arkadaşlarınıza Payza hakkında bahsetmeyi unutmayın. Yeni üyelere Payza'ya bakın ve tavsiyede en fazla 10 dolar kazanabilirsiniz! Daha fazla bilgi edinin: Payza Yönlendirme Programı Nasıl Çalışır?

refli link: https://secure.payza.com/?f7Fcxsc59obprc6ybizShw%3d%3d

refsiz link: https://www.payza.com/

üye olmak ve kullanmak isteyen arkadaşlar refli linkten üye olurlarsa payzanın vaadettiği 10 dolar kazanmama vesile olabilirler refli linkten üye olanlara şimdiden teşekkürler.