-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, bir sorun olacaktı. Grafikrin.com isminde bir alanadına sahibim. Şuanda wordpress altyapısı ile blog olarak kullanıyorum. Fakat e-ticaret işine başlayacağım ve bu altyapıyı shopify 'dan sağlayacağım.
Gelelim soruya; grafikrin.com 'a bir index sayfası kuracağım. Bu index sayfasında ziyaretçi kullanmak istediği platformu seçecek. (Ek1)
www.grafikrin.com/magaza bağlantısında shopify altyapılı e-ticaret sitesi,
www.grafikrin.com/blog bağlantısında ise wordpress altyapılı blogum yer alacak. Bu mümkün mü acaba?
Aslında bu kadar uzatmadan şunu da sorabilirdim; shopify altyapısını ana domain yerine subdomainde kullanabiliyor muyum? :)
EK1;
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Cevabın için teşekkür ederim hocam. Peki bunu sağlayacağım, yardımcı olabilir misin?
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gayet kolay, yapmanız gereken blog klasorune wordpress kurmak. Mağaza klasorune shopify kurmak. Subdomainde yapabilirsiniz, size kalmış birşey
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Seo açısından subdomain önermem. Alt klasör olarak kullanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
Gayet kolay, yapmanız gereken blog klasorune wordpress kurmak. Mağaza klasorune shopify kurmak. Subdomainde yapabilirsiniz, size kalmış birşey
sosyoroit adlı üyeden alıntı
Hocam en basit anlatım ile 'Fillezilla' programı içerisinden magaza klasörüne istediğiniz dosyaları atıp kurulum sağlayacaksınız. Blog adlı klasöre wordpress kurulumu yapacaksınız. En sonda istediğiniz index tasarımında bu klasörlere link vereceksiniz.
Mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlere adım adım yaptıklarımı ss olarak aşağıda gösteriyorum. Shopify ı kurabileceğim bir dosya yok ne yazık ki :( Anladığım kadarıyla CNAME ve A kaydı oluşturmam gerekiyor fakat klasör olarak açtığım bir domaine nasıl A ve CNAME kaydı yapabilirim bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / K
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostinginizi kullandığınız yerden cname kaydı ekleyerek alan adını doğrulamanız gerekiyor ondan kaynaklı bu doğrulama bekletmesi eklemediğiniz için bir sonraki adıma geçmiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
NYSSoft adlı üyeden alıntı
Hostinginizi kullandığınız yerden cname kaydı ekleyerek alan adını doğrulamanız gerekiyor ondan kaynaklı bu doğrulama bekletmesi eklemediğiniz için bir sonraki adıma geçmiyor
Teşekkür ederim. Sorunumu çözdük sanırım :)