-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhaba,
Bir projemiz için eticaret yazılımı arayışına girdik. Şu an için orta ölçekte bir yazılım arıyoruz ve shopPHP'yi açıkcası beğendik. İdeasoft, tsoft gibi sistemlere yıllık yenileme bedelinden dolayı pek sıcak bakmıyorum. Ayrıca shopPHP'de güzel modern temalarda mevcut ve yıllık yenileme bedeli yok.
shopPHP'yi kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşmak isterse çok sevinirim :)
Teşekkürler, iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben shopphp kullanan bi firmanın tema arayüzü için çalışmıştım. sorun olduğunda maillere cevap verme süreleri hızlıydı. onun haricinde admin paneli detaylı bi kullanım sunuyodu. diğer rakiplerinede baktığımda aslında shopphp f/p açısından en iyisi diyebilirim kendi adıma
3 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web tasarım e -ticaret
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, shopphp bayisiyim, aynı zamanda shopphp için premium temalar üretiyorum. Tam olarak ne gibi özelliklere ihtiyacınız olduğunu bilmiyorum ama eminimki memnun kalacaksınızdır yazılımdan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
fcamciogluf Merhaba, yazılımı satın aldım daha aktif etmedim ama üzerinde çalışıyorum.
Temalardan birkaç tane gönderebilir misiniz? Markaclick temalarımı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kiralık tarzda e-ticaret yazılımlarını asla tavsiye etmiyorum.
Uzun yıllardır bu sektördeyim, hatta ilk e-ticaret sitesi açanlardan biriyim.
İnanın tüm yazılımları denedim. Çok paralar harcadım, hatta özel yazılım bile yaptırdım. Ama sonuç maalesef tatmin etmedi. Sonunda Opencart yazılımını inceledim ve içinde ola ola uzmanı oldum bir süre sonra.
Destek vermeyi bıraktığım halde Opencart yazılımının hala en ideali olduğunu savunuyorum. Basit mi buluyorsunuz? O zaman Magento kullanın.
Site tamamen size ait olduktan sonra istediğinizi yapar ve yaptırabilirsiniz. Ama kiralık yazılımlarda net söylüyorum; reklam bağımlısı olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
yilmaz70 shopPHP'de yıllık yenileme ücreti gibi bir durum yok. Dosyalar kendi sunucunuzda barınıyor. Tek seferlik ödeme yapıyorsunuz.
Bende kiralık tarzda sistemleri sevmiyorum. Sadece ona bağımlı kalıyorsunuz.
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ne kadar uygun ve kendi hostunuzda barınsa bile dosyalar her türlü entegrasyonlar için farklı farklı bedeller tarafınıza yansıtılacaktır. Öncelik olarak sizin şartlarınıza uygun mu ileriye dönük olarak beklentilerinizi karşılayacak mı bu gibi soruların cevabını bulmanızı tavsiye ederim.
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri