Uzun bir aradan sonra herkese tekrar selamlar

4.0.5 versiyonumuz hazır. Web sayfamızdan indirip hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Yeni versiyonla birlikte genel yapıda çok sayıda değişiklik yaptık.
Versiyonu oluştururken wmaraci.com daki yorum, eleştiri, önerileri de azami ölçüde dikkate aldık.

Bu doğrultuda tüm fiyatlarımız TL üzerinden revize edildi ve ek olarak %40'a varan indirim sağlandı.

Strateji değişiklerinde şu 3 ana esası belirledik:

1) Daha önceki versiyonlarda olduğu gibi e-ticaret yazılımımızı ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.
2) Kiralık sistemlerden farklı olarak sunduğumuz bağımsız hosting imkanı devam ediyor. İstediğiniz sunucuda host edinebilir, ihtiyacınız olan modülleri satın alabilirsiniz.
3) 4.0.5 versiyonla birlikte paket şeklinde kiralama modelini de sunuyoruz. Paketler bölümünden istediğiniz paketi belirtilen fiyattan yıllık kiralayabilirsiniz. Kiralama modeliyle "modül satın alarak" oluşturduğunuz maliyetten daha uygun bir maliyet sağlamış olursunuz.

Yeni sürümle birlikte Bootstrap 4.x kullanıyoruz. Varsayılan tema ve tema galerisindeki tüm temalar bu doğrultuda tekrar yapıldı.
Bu noktada hızlı özelleştirme imkanını maksimum seviyeye çıkarmayı amaçladık. 15'e yakın tema kısa sürede yazılıma entegre ederek tüm denemelerimizi yaptık. Eğer bir web tasarımcıysanız framework içinde özelleştirmelerinizi önceki versiyonlara göre çok daha hızlı bir şekilde yapabileceksiniz.

Ayrıca artık PAYTR sanal pos entegrasyonunu da kullanabileceksiniz.

Tasarım, yazılım alanında çalışan ve iş birliği yapmak isteyenler için çözüm ortaklığı faaliyetlerimiz sürüyor. Bizimle çalışmak isterseniz her türlü desteği vermek için buradayız.
Kısa vadede daha kaliteli projeler üretmek üzere çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Soru veya sorunlarınızda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Arayı açmayalım ;)

Paketlerimizi görmek için tıklayınız

Tema galerisi için tıklayınız