Arkadaşlar öncelikle herkese merhaa. Yaklaşık bir senedir bu site üzerinden ticaret yapıyorum, yeri geliyor ekmek parası, yeri geliyor eğlence parası çıkartıyorum fakat herkes bizim gibi bi şekilde bi yolunu bulup para kazanamıyor.
Trakya üniversitesinde okuyan bi arkadaşımızın maddi sıkıntıları nedeniyle eğitiminin, yaşamının etkilenmemesi için ufak çaplı bir kampanya başlatmak istedik.
Sizlere nasıl bir güvence sağlayabileceğim hakkında bir bilgim yok ama samimiyetime inanacağınızı umuyorum, sizden büyük meblalar beklemiyoruz 0,50-1TL bile kabulümüzdür.
Elle tutulur, işe yarayacak bir miktar elde edildiğinde yapılan aktiviteler belgelenip bu konu altında paylaşılacaktır.
Not: arkadaşımız pek internet kullanmıyor fakat biz yine de adını paylaşmak istemiyoruz. Konu altında hiçbir tartışmaya girmek istemiyorum burada sadece bir rica söz konusudur, ilgilenmeyeni kesinlikle zorlamıyoruz.
Bağışlarınızı adilmertpolat@gmail.com paypal aracılığıyla gönderebilirsiniz.
Herkese şimdiden teşekkür ederim, imkanı olup da gönderebilen, gönderemeyen, göndermeyen herkese teşekkürler.