Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Forumda bir kitap önerisi etkinliği başlatıyoruz arkadaşlar. Bu başlık altından okuyup, önerebileceğiniz kitapları paylaşabilirsiniz. Bu sayede okuma alışkanlığımızı artırabilir, yeni öneriler sayesinde kitap bulmayı kolay hale getirebiliriz.
İlk paylaşım benden olsun;
Kitap adı: Mavi Saçlı Kız
Açıklama;
Yaşam ve ölüm arasındaki çizgi bazen çok incelebilir. Bu çizgide yaşanan hayatlar vardır. Can yakıcı hayatlar. Emek emek büyütülen sevgiler vardır. Cesaret olmadan tek adım atılamayacak tehlikelerin içine sokar insanı. Acıya beklenmedik faturalar çıkarır. En umulmadık anda, renkler değişir. Küçücük bir yaşamın ardında kalan, insanın kendisinden büyütüp sevdiği, korumaya yazgılı olduğu bağlılıklar vardır. Burçak Çerezcioğlu, 16 yaşında lösemiden öldüğünde, cesareti, sevgiyi ve yaşamı tanıyordu.
Bu kitapta, kısa bir yaşamın kederini, güzelliğini, acısını, bir savaşı okuyacaksınız. Ne yazık ki kurmaca olmayan bir hayatın öyküsünü. Bir babaya, bu dizeleri yazdırmış bir hayatın. Sabahları hasta uyanmanı istiyorum. Hastaysan eğer yaşıyorsun demektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Kitap Adı: Bir Çift Yürek
Açıklama: Kesinlikle aşk kitabı değil. Bir felsefe kitabı. Bence bu kitabı mutlaka okumalasınız.
-A.SametYildirim, Wmaraci Üyesi :)
Bugüne dek size iki kitabı "mutlaka" diye tavsiye ettim... Martı ve Simyacı... Bu üçüncüsü... Bir Çift Yürek... Bu kitaptan çok alıntı yapacağım... Çok söz edeceğim... siz de kitabın sayfalarını çevirirken bana kim bilir kaç defa teşekkür edeceksiniz, adım gibi biliyorum..."
-Hıncal Uluç, Sabah Gazetesi
Batıyı Sarsan yürek!... Çevrenize yabancılaşmaya başladınızsa okuyun derim, bir kapı mutlaka aralanacak!..."
-Ayça Atikoğlu, Milliyet Gazetesi
"İnsanlığın çoktan yitirdiği geçmişini merak edenler için."
-Füsun Özbilgen, Posta Gazetesi
"Bu haftasonu bu kitabı okuyun, Pazartesi hayata yeni -ve daha iyi- bir insan olarak başlayın!
-Murat Birsel, Sabah Gazetesi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Senarist/yazar/icerik editoru
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Samet Yıldırım hocama katılıyorum. Bir çift yürek kitabını +1 liyorum.
Ayrıca
Khaled Hosseini, Uçurtma avcısı
Michael Ende, Momo
Adam Fewer, Olasılıksız
Tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
umayya40@gmail.com