TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
ağaçları korumanın yeri meydan değildir. atıyorum hükümet yanlısı insanlarda meydana gelseler bu ağaçlar kesilecek deseler ordaki iç çatışmanın sorumlusu kim. ortada bir haksızlık varsa devletin mahkemeleri var. ağacı koruyacak insanlar polise taş sopa sallamaz. belki orda haklı insanlar var ama herzaman bu durumlar provaksyona dönüşmştür. oyüzden vazgeçilmeli bir an önce. ülkemizde zaten dopal sit alanları ve milli parklar korunuyor anıt ağaçlarda korunuyor. taksimdeki ağaçların bir özelliği yok. 2 katı başka bir yerede dikilebilir. önemli olan orda halkın kolay yaşamasını sağlayacak yapılaşmadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok uzayan bir konu üstünde bu kadar durulmasına anlam veremiyorum ülkede işsizlik artmış herkes bankalarla döndürüyor çarkı ama millet bu konuda takıldı kaldı başka konu kalmadı mı koca ülkede
Vermidon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Polis haklı diyen kişilerin insanlığından şüphe duyarım ben. Vatandaş çimenlerde oturmuş karınlarını doyuruyorlar üstelik polise dahi ikram ediyorlar alan polisler bile var birden aniden su sıkıyorlar herşey faklı bir yere uçuyor. Bu mu hak/hukuk?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
böyle boş işlerle uğraşmayın beyler bana göre. yarın bir gün sönücek havaları. ne oraya gidip gaz yemeye ne de su yemeye değmez. giden arkadaşlar gidip kurtarsın ülkeyi yine demokraside cevap vereriz onlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TDWeb adlı üyeden alıntı
benim yaptığım siyaset değil bu insanların yaptığı devlete karşı gelmektir. ben azımdan herhangi bir parti kelimesi çıkmadı sadece devlet çıktı. sağ sol farketmez devletin polisne kimse karşı gelemez.
Niye sırf üniformayı giydi diye kahraman mı oldu? Ezbere laf yapmayalım lütfen.. Ayrıca polis gaz sıkarken asker gaz maskesi dağıttı. Herkes bilir ki polis hükümetin, asker halkın yanındadır.
%100 özgün makaleler 200 kelime 1.75 TL...
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Orantısız güç kullanımı var bu apaçık ortada. Ordakilerin niyetleri ne olursa olsun, ki ben bazılarının tamamen şov amaçlı olduğunu düşünüyorum, ortantısız güç kullanılmamalı.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konunun dağılmaması için maalesef kilitliyorum.