Merhaba Arkadaşlar, Elimde fazlasıyla Facebook hesabı var ve ben bunları satmak istiyorum. Satış amacım ise hangi biriyle ilgileneceğimi gerçekten şaşırdım. Hesaplar çok aktif. Daha yeniler fakat 1-2 günde 5k arkadaş net kasıyorum durumlarına beğeniler çok iyi gelmektedir.
Hesap Özelliklerine Gelince ;
1-) Hesaplar Türk Profillerdir.
2-) Açılma Tarihleri 2015'tir.
3-) Hesaplar İle Reklam yaparak Etkileşim Alabilirsiniz.
4-) Hesaplar bir sürü gruba eklidir.
5-) Günlük abartmıyorum. Verin 0 Hesap Kanıtlıyayım Herhangi bir bot yok. Günlük Net Min bakın Min Diyorum +4K istek geliyor.
Hesap Detayları İse ;
Hesap 1-)
Hesabın Adı : Pm İle
Hesabın Linki : Pm İle
Hesabın Arkadaş Sayısı : +5K
Hesabın Bekleyen Arkadaş Sayısı : Sürekli değişmektedir. ( Günlük Min +4K istek. ) Profil Linkini aldıktan sonra takipçi kısmına F5 çektiğinizde arkadaşlık istediğinin arttığını görebilecek veya teamviewer programı ile bilgisayarıma bağlanıp kanıtlayabilirim.
Hesabın Takipçi Sayısı : +1 K takipçisi var gelen isteklerden dolayı full organik hesaptır. Kendi kendini kasmaktadır.
Hesap da Herhangi Bir Bot vs Kullanıldı mı ? : Hayır Kesinlikle Kullanılmadı. Tamamen Organiktir.
Hesap Fiyatı : 20 TL
ARKADAŞLAR DİLERSENİZ KENDİNİZ ESKİ TARİHLİ VEYA YENİ AÇILAN BİR HESAP VERİN KASAYIM MAX 2 GÜNDE 5 K ARKADAŞ KASARIM. FİYAT YİNE ÇOK UYGUN OLUR DETAYLAR İÇİN PM ATIN.