-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Social Media Marketing
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
İlgili P.M'ler iletildi. Bu sadece kısmi sayfaların reklam satış konusudur. Çalıştığımız sektörde "Para ver, reklam al" tarzında basit yöntemler ile iş yapmadığımız için projenizin detayları, ortalama bütçe bilgileriniz sizin için en sağlıklı reklam sunumunu belirleme konusunda gerekli bilgilerdir. Çalışma prensibimiz her projeye ve müşteriye özel strateji üretmek ve viral yayılım seçenekleri ile reklam hizmetleri sunmaktır. Bu prensipler içerisinde çalışamam diyen varsa saygı duyarız. Fakat bize saygı duyulmadan atılan yorumları da kesinlikle istemeyiz.
Saygılar.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hayırlı satışlar. Konu baltalamak değilde şaka.tv yi görünce yazmadan edemedim. 2013'te ilk facebook sayfa işine atladıgımda ki ilk sayfamdır kendisi günlük 3bin yeni üye gelirdi fb.com/PisYediliFan7 bakınız bu adrese gidince anlayacaksınız :)) 124 bin kişide sayfayı çok güzel bir fiyata satmıştım şimdi nerelere gelmiş ahh anam babam :)) kurucusuyuz gurur duyuyoruz ne yapalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Metin2 reklam için detaylı p.m alabilir miyim? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
hocam dini ve siyasi paylaşımlar yaptığım sayfamın reklamını yapmak istiyorum. bir günlük ücret hakkında bilgi verirmisin
1 kişi bu mesajı beğendi.