[SIZE=5]Taktik Satışı Değildir Bire Bir Anlatım Yaptığım, Bağlanıp Gösterdiğim Eğitim Konusudur.[/SIZE]



Merhaba, Normalde 150TL limit yapıp reklam çıkıyordum fakat bu yöntem ile 12.5TL üzerinden 1 haftadır aktif reklam çıkıyorum ve inanılmaz geri dönüşler aldım. Reklamları ben instagram profilim üzerinden çıktım nasıl reklam çıkacağınız sizlere kalmış.
60TL veya 150TL olmasının önemi yok ve eğitimin içerisinde 60 veya 150 yapma yöntemi bulunmuyor. Fakat 60 veya 150 olması tabi daha iyi fakat 12.5 olsada farketmez ben genelde 12.5TL üzerinden yapıyorum.

Ben günlük 560TL değerinde reklam çıkıyorum 1 gönderime sizin zamanınız ne kadar çoksa günlük o kadar reklam çıkabilirsiniz.
Kısacası 60 veya 150TL limit getirmenize gerek yok.

@PashaMedya; nın paylaşmış olduğu 1 Facebook hesabından 3 farklı reklam hesabı oluşturmanızı ve her birinden reklam çıkmanızıda gösteriyorum. Her hesapdan 1 reklam yerine tek hesapdan 3 reklam çıkabilirsiniz. Böylece her işlemde yeni bir hesap açmanıza gerek kalmıyor daha hızlı ilerliyorsunuz

Çok fazla detaya girmeyeceğim satın almak isteyen arkadaşlar sorularını iletişime geçerek sorabilir.

Fiyatı: 275TL

Not: Arkadaşlar sadece faturalandırma yöntemi ile reklam çıkmayı bilen arkadaşlar iletişime geçsin lütfen daha önce hiç yapmamış faturalandırma yönteminin mantığını bilmeyen arkadaşlar iletişime geçmesin nasıl reklam çıktığınızı göstermiyorum çünkü.

Skype: white-shadow53
Whatsapp/Tıkla