Merhaba. Herkese iyi bayramlar arkadaşlar
50.000 beğenisi olan bir facebook sayfam var ancak benim sayfa yöneticiliği hakkında öğrenmem gereken çok şey var. Bu konuyu hem sorularıma cevap almak hemde konu başlığını değiştirmeyerek benim vasfımda olan kişilerinde zaman içinde faydalanmalarını sağlamak için açtım.
1-Öncelikli sorum gönderilerin zaman aralığı nasıl olmalı. Dostumuzun tavsiyesi ile şuanda 2 saatte bir gönderi yapıyoruz. bazı sayfalara dikkat ediyorum 1 saatte bir yapıyorlar. Hangi detaylar ile alakalı bu durum ve benim açımdan doğru olan nedir.
2- Sürükleyici ve yönlendirici bir gönderi yorumu yazmazsam etkileşim yani yorum olmuyor yada az oluyor. Yine bir dostumuzun tavsiyesi ile insanları yoruma itecek cümleler kullanmıyorum. Doğrumudur. Yanlışmıdır.
3-Sayfada mevcut beğeni sahiplerinin dikkatini çekmek ve yeni beğeniler elde etmek için düşük bütçeli bir kampanya düzenlemek istiyorum ancak yine bir fikrim yok. verilebilecek ürün tavsiyeleri, çekilişin nasıl yapılacağı, nasıl takip edileceği, bir sayfada adil bir şekilde nasıl yapılabileceği kısacası bu konuda tecrübenizden faydalanıp bana bir yol haritası çizmenizi istiyorum.
Bana mantıklı cevap verenlere salça olurum. Habire soru sorarım. Demedi demeyin :D