# FaceBoss v1.03 ile yapılan güncellemeler (25.03.2016)
--- Tasarımda küçük değişiklikler yapıldı.
--- Birkaç ek özellik eklendi.
--- Spama yakalanmamak için ek çalışmalar yapıldı.
# FaceBoss ne işe yarar?
Gruplara/Sayfalara post ve yorum atmanıza yardımcı bir araçtır.
Sayfalara yorum ve paylaşım yaparak, arkadaş toplayabilir, sayfanızın beğeni sayısını yükseltebilir, sitenize hit çekebilirsiniz.
İlgili grup ve sayfaları bularak ürün ve hizmetinizin tanıtımını yapabilirsiniz.
Ayrıca şu an aklımıza gelmeyen farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz.
# FaceBoss' un önemli özellikleri nelerdir?
1) FaceBoss ile grup/sayfa araması yapabilir, belirlediğiniz kriterlere uyanları hızlı bir şekilde listeleyebilirsiniz.
Harici bir programla veya manuel olarak sayfa aramanıza gerek kalmaz.
Üstelik arama yaptığınızda sayfaları beğeni sayısına göre sıralayarak, işlemi bu sırada yapmanızı sağlar,
böylece büyük kitleyi ayırıştırabilir ve öncelikle bu sayfalara yorum atabilirsiniz.
Eğer isterseniz sayfa listenizi manuel olarak ta oluşturabilirsiniz.
2) Bulduğunuz gruplara katılabilir, sayfalara ise beğenmeden post ve yorum atabilirsiniz.
3) İşlemlerinizi, beğendiğiniz sayfalar, katıldığınız gruplar ile toplu olarak,
veya listeler oluşturarak gruplar halinde yapabilirsiniz.
4) Sayfalar üzerinde yapacağınız işlemlerinizi profilinizle veya sayfanızın adıyla yapabilirsiniz.
Sayfanızı kullanarak beğeni toplayabilir, veya sitenize hit desteği sağlayabilirsiniz.
Sayfa üzerinden yapılan yorum ve post işlemlerinde banlanma olasılığının daha az olduğunu da belirtmekte fayda var.
5) İşleminizi istediğiniz zaman durdurabilir, parametreleri değiştirebilir, profil veya sayfalarınız arasında geçiş yapabilirsiniz.
6) Post ve yorumlarınızı taslak olarak kaydedebilir, daha sonra tekrar kullanabilirsiniz.
7) Tüm özellikleri aynı anda kullanabilirsiniz, bir yandan gruplara katılırken, diğer yandan gruplara post ve sayfalara yorum işlemi yürütebilirsiniz.
8) Sadece exe olarak çalışmaktadır, kurulum gerektirmez.
9) Uygulama olarak Graph Api Explorer kullanmaktadır. Ayrıca uygulama oluşturmanız gerekmez. İlk girişinizde programa uygulama izinlerini vermeniz yeterlidir.
10) FaceBoss aktif olarak kullandığım bir yazılımdır, bu yüzden sürekli yenilenmektedir.
Programın ilk kullanıcısı ben olduğum için, olası bir sorunda en hızlı şekilde müdahale edeceğime emin olabilirsiniz.
11) Lisanslı veya demo hiçbir şekilde paylaşımlarınızda kendi reklamını yapmaz.
Sadece sizin yorumlarınız ve paylaşımlarınız görülür. (Demo sürümler için ileride bu maddeyi değiştirme hakkım saklıdır.)
12) FaceBoss basit spam önlemlerinin çok üstünde bir antispam sistemine sahiptir. Bu sistem programı çalıştırdığınız anda arkaplanda çalışmaya başlar, ek olarak bir işlem yapmanız gerekmez. Yaklaşık 7 yıllık aralıksız süren bir tecrübe ile hazırlanmıştır ve sürekli güncellenmektedir.
# Ekran Görüntüsü & Tanıtım Videosu
Tanıtım videosu daha sonra eklenecektir.
# Lisans Fiyatları
FaceBoss lisansı sürelidir, size uygun olan sürede lisans satın alabilir,
bu süre boyunca yazılım sınırsız olarak kullanabilirsiniz.
Herkes programı demo olarak sınırsız bir şekilde kullanabilir.
Demo kullanımında program açılışındaki bildirim ve şartlar kabul edilmiş sayılır.
Fiyatların değişmesi durumunda program içerisinde ve sitemizde belirtilen fiyatlar geçerlidir.
Aşağıdaki fiyatlar bilgi amaçlı verilmiştir ve 25.03.2016 tarihinde geçerli olan fiyatlardır.
1 Aylık FaceBoss Lisansı : 20 TL
3 Aylık FaceBoss Lisansı : 40 TL
6 Aylık FaceBoss Lisansı : 60 TL
1 Yıllık FaceBoss Lisansı : 90 TL
Ödeme Yöntemleri : Garanti Bankası / Finansbank
Arkadaşlar hesap bilgisi pm istemeyin...
satın alma işlemini programın içinden yapmanız gerekiyor.
Gerekli tüm bilgiler programın "Satın Al" menüsünde mevcut.
# İndirme Linki
http://www.ffaceboss.com
# İndirme Linki ( Misafirler İçin )
Programı ilk çalıştırdığınızda demo kullanımınız başlayacaktır.
# İletişim
Kadir DAVUL
Email : kadirdavul85@gmail.com
Tel : 0535 325 91 61
# Kullanım Şartları
- Programın calışma sistemi ile ilgili bütün sorumluluğu bana aittir.
- Olası bir sorunla karşılaşırsak gerekli güncellemeler hızlı bir şekilde yapılacaktır.
- 15 gün içerisinde sorun giderilmezse ödeme iadesi talep edebilirsiniz. (Ödeme iadesi kullanılan sürenin ücreti düşülerek yapılır.)
- Keyfi olarak ödeme iadesi talep edilemez.
- Profilinizin veya sayfanızın ceza alması genellikle aşırı post atmanız veya şikayet almanızdır. Bu yüzden profiliniz için herhangi bir güvence vermiyorum.
- Program için lisans ücreti ödeyen her kullanıcı, lisans süresi boyunca en son sürümü kullanma hakkına sahiptir. Sonradan çıkarılan yeni versiyon, yeni özellik vs. adı altında hiçbir ek ücret talep edilmez. Sadece lisans süreniz dolduğunuda belirlediğimiz yeni fiyatlar üzerinden yenileme yapmanız gerekir.
Kullanıcı Yorumları;
Uzun zamandır aradığım tüm özellikleri topluyor... Çok sağ ol arkadaşım, hemen değerlendireceğim.
Program test edilmeye baslandi an itibari ile sorunsuz calismakta, hatta daha iyisini dusunemiyorum..
Programı sorunsuzca kullanıyorum. Şuanlık mükkemmel gidiyor iyi düşünülüp hazırlanmış bir bot yapmış arkadaş her önlem alınmış :)
Deneme versiyonunda etkisini görmüştüm programın, şimdi de gayet iyi çalışıyor. Bir yıllık lisans alındı. Tavsiye ederim.
süper ve tebrikler ediyorum
Program gercekten 10 numara olmus, tekrar ellerine saglik.. facebook ile ilgilenen herkeste olmasi gereken bir program..
Programın demosunu indirdim denedim.
Son 5 yıldır gördüğüm en profesyonel hazırlanmış program.
Yıllık lisans almak istiyorum.
Saygılar.
Son 5 yıldır gördüğüm en profesyonel hazırlanmış program.
Yıllık lisans almak istiyorum.
Saygılar.
Profesyonelce hazırlanmış bir program. 10 numara olmuş. Tavsiye ederim. Fiyatıda cok uygun.
Programın deneme sürümünü kullandım ve ardından hemen 30 günlük lisans satın aldım. Gerçekten çok işlevsel ve yararlı bir program. Böylesi piyasada yok emin olabilirsiniz. Girin sınırsız deneyin sonra siz de satın alın :) Teşekkürler FaceBoss
1 adet satın alınmıştır çok kullanışlı bir program facebook üzerinden ziyaretçi çekme konusu çok iyi çalışıyor. Çok ilgili bir arkadaş teşekkür ederim.