[CENTER]Merhaba ,

Öncelikle wmaraci aracılığıyla yıllardır buradayız çoğumuz ekmek yemekte ve bilgi alışverişi yapmamız gerektiğinin farkında olmalıyız diyor ve işlemlere geçiyorum . Bir Allah razı olsunu borç bilirim
Öncelikle 24 saatlik denemelerim sonucu yeni güncelleme PEP sanal kartı içermekte ve bu kartla reklam çıkmanızı şiddetle önermiyorum.
Mobil onaylı aldığınız hesabı güzelce çerezleyin . Unutmayın ezbere yaptığınız her tıklama botlara yakalanma riskini arttırmaktadır.
Mobil onaylı olan hesabı ayarlar ve gizlilik - ayarlar bölümünden kontrol edin. Bazı sms servisleri aynı numarayı satmakta ve hesabınız doğrulamasız görülebilir.
Aynı şekilde ayarlar bölümünden ben yandex mail kullanıyorum yeni bir mail hesabı açarak hesaba mail onayı yapıp ana olarak işaretleyiniz.
Mail onayı işlemi bittikten sonra ana facebook hesabından fake hesabı ekleyiniz.
Ads managera gitmeden önce bu link üzerinden reklam verme koşullarını kabul ediniz. Burası önemli ; https://www.facebook.com/certificati...iscrimination/
Hesap da biraz daha insanımsı gezintiler yaptıktan sonra ads manager a ( oluştur - reklam bölümünden + olarak çıkabilir.) gidiniz. Sol altta reklam yöneticisine git butonu çıkacaktır.
Reklam hesabı ayarlarından eklediğiniz ana hesaba reklam yöneticiliği veriniz.
Faturalandırmaya giderek ben denizbank sanal kart kullanıyorum. Kartı ekleyiniz . ve ana facebook hesabından reklamınızı çıkabilirsiniz. Reklam ücretini ne kadar fazla girerseniz. 150 alma ihtimaliniz de yüksek olur. Başarılar diliyorum
Mobil onaylı + Sayfalı Faturalandırma alabileceğiniz hesaplar 2-3 günlük sayfaları 12 saat dinlendirildikten sonra açılmıştır.
Günlük Stok 3000 - Adet fiyatını 2.5 tl den satışa koyuyorum. Eklenince bildirim almak için whatsapp tan yazınız.
Stok sormak için lütfen iletişime geçiniz.
Forum Dışı İletişim : +0545 441 61 94
https://wa.me/05454416194

[/CENTER]