lostyazilim
tr.link

En iyi fikre 50 TL'lik Facebook reklamı bedava!

39 Mesajlar 5.605 Okunma
acebozum
tr.link

Nesco Nesco Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 672
  • Beğeniler 23 / 143
  • Ticaret 9, (%100)
Birde büyüknbir projem vardı büyük sponsor ihtiyacım var ama detay paylaşamam o konuda çok detaylı olmasada sizlerle planını paylaşarak ortaklık yapabiliriz

elektronikssl
webimgo

Dijital34 Dijital34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Dijital Ajans
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 11 / 20
  • Ticaret 4, (%100)
Tüm herkese yorumları için teşekkürler.
Sponsorlu reklam konusunda herhangi bir sınırlama yok.
Limit sınırsız buna göre uçuk fikirlerde olabilir.

Trablus Trablus Başarı = Doğru Strateji Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Analist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 28 / 59
  • Ticaret 7, (%100)
Amozon, Aliexpress, Ve diğer markaların Ürünlerinden İlham Alarak Keywordlü Niş Bir Alanda E ticaret sitesi açarak, Ucuz dev kaynak urunlere sahip firmalarla calisip, akabinde kendi musteri agimi olusturmak icin reklam pazarlama alanına girerim. Ve kazanan urun dedigimiz reklamlardaki verilerden yola çıkarak ozel müşteri tablosu oluşturup bunlari devamlı muşteri haline getirip otopilot dediğimiz sistemin kendi kendine dondurmesiyle kazanc elde etmeye calisirim.

www.hizlikazanc.org

argaz argaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 41 / 43
  • Ticaret 5, (%100)
Aklıma bir fikir daha geldi webmaster forumlarinda konu acin reklam maliyetinin yari fiyatina baskalari icin reklam cikin yuzde elli ucuz sponsorlu reklam diye emin olun yuzlerce musteriniz olur garanti para kazanmis olursunuz hatta bu sekilde musteri konusunda size yardimci olabilirim isterseniz pm den ulasabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

onurrckrr1 onurrckrr1 x=u dx=du Let's ∫du It! Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 25 / 105
  • Ticaret 0, (%0)
Halkımız milli duygulara ve takımlara çok bağlı. Bunu göz önüne alarak Türkçülük, Osmanlıcılık, Taraftar eşyalarını uygun fiyata alıp(üretip) kendi açacağım jenerik bir domainli siteye reklam vererek hem site üzerinden hem de facebook üzerinden satış gerçekleştirirdim özelliklede whatsapp desteği verirdim artık müşteriler yapacakları alışveriş öncesi whatsapp görüşmelerine çok önem veriyor. Bu işlemlerden sonra hem elimde değeri artmış bir sitem olurdu hem de sattığım ürünlerden gelir elde ederdim.

Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame

pcmerkez1 pcmerkez1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 101 / 102
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle dha iha gibi haber ajanslarına abone olup yöresel haber sitesi açardım facebook ve ınstagram sayfalarıyla destekleyip siteyi ilk sıraya getirdinizmi deli para kazanırsınız facebook reklamlarıyla örnek adana ve çevresini seçtikten sonra yerel ınstagram sayfalarıylada anlaşıp bu siteyi 1 ayda uçurursunuz

Ahmet Şahin

Ygtgnn Ygtgnn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kuyumcu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 129 / 120
  • Ticaret 9, (%100)
kesinlikle bayanlar üzerine satış sayfası açardım. sayfanın reklamnı önce bayanların çoğunlukla takip ettiği gruplarda ya da sayfalarda yapardım ama sadece x ürünü diye değil hergün bir hediye ile(sınırsız sponsor bütçesinden yararlanırdım) sayfayı takip eden ve yorum yapanlar arasında hergün çekilişle 1 kişiye hediyesini gönderirdim. böylece hem takipçi sayısı organik olarak artar hemde insanlar yorum yaptıkça arkadaşları da görürdü. hediye gönderilen ürün birebir aynısı olduktan sonra müşteri ile ilişkim iyi olursa fısıltı gazetesi sayesinde reklamım dönmüş olurdu :)

mrtrclb mrtrclb WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 14.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1379
  • Beğeniler 538 / 538
  • Ticaret 7, (%100)
Kredi kartı limit vs. ile bi oyun ya da bug mevcut facebookta..Onu kullanarak mı bedava reklam verebiliyorsunuz yoksa Zuckerberg ile kankalık durumu mu var?

BerkayZ BerkayZ www.zelyurt.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 36 / 43
  • Ticaret 4, (%100)
Facebook bugunu kullanacaksan Adwords de de aynı bug var :) Dikkat et kart bilgileri senin adına ise 10 yıl geçse bile facebook vs. bankandan o parayı talep edebilir. E sonra da banka da senden talep eder :) Sakıncalı.

-Z-

xLyra xLyra Göründüğü gibi değil.. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 63 / 244
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle Küçük firmaların Yurt içi,Yurt dışı fark etmez reklam sponsorluğunu üstlenir güzel gelir elde edebilirdim. Gelen gelirlerle bir ofis kurup işi bir firma haline getirebilirdim.Ardından sponsor olup reklamlarını vermiş olduğum küçük firmaların verilerini toplar Büyük şirketlere atıp dikkatlerini çekip sponsorluklarını üstlenip gelirleri ikiye katlamaya çalışabilirdim..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al