-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Bende 1 haftadır Facebook hesabı açmaya uğraşıyorum kendi ismimde hesap açıyorum direk kilitliyor telefon numaranı doğrula diyor, doğruluyorum sonra tekrar kilitleniyor kendi resmini gönder diye onuda gönderiyorum sonra hesabınız kapatıldı uyarısı ile karşılaşıyorum. İtiraz ediyorum ve kimliğimi gönderiyorum cevap alamıyorum hiç cevap gelmiyor.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
facebook reklam vergisi geleliden beri reklam paylaşmıyorum
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
BgMuhendis adlı üyeden alıntı
100 arkadaşım olmasına rağmen Facebook sayfa yöneticiliğinden kendimi çıkardım diye güvenlik gerekçesi ile hesabımı kapattı !!
Geri alma yöntemlerinin hiç birisi kullanılamıyor dolayısıyla Face bağlı yıllardır emek verdiğim ne kadar uygulamam ve oyunum varsa güme gitti.
Allah belasını versin Facebook’un.
theharunuysal adlı üyeden alıntı
Bende 1 haftadır Facebook hesabı açmaya uğraşıyorum kendi ismimde hesap açıyorum direk kilitliyor telefon numaranı doğrula diyor, doğruluyorum sonra tekrar kilitleniyor kendi resmini gönder diye onuda gönderiyorum sonra hesabınız kapatıldı uyarısı ile karşılaşıyorum. İtiraz ediyorum ve kimliğimi gönderiyorum cevap alamıyorum hiç cevap gelmiyor.
ayni sey benimde basima geldi, ustde linkini paylastim, isin pislik tarafi derdimizi anlatacak birini bulamiyoruz karsimizda ve mal gibi bizi ortada birakiyorlar :)
400-500 binlik sayfa ve grubum oyle kaldi. Acmaya calissamda olmuyor, varmi onerisi :)
https://sorucevap.com #sorucevap
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FB Algoritması cidden saçmalıyor bazen. Ben de kendi grubumda ban yemiştim önceden. Sayfa linkini kendi grubuma attım diye hesabı kapatmışlardı kimlik falan zar zor açtım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim burda demek istediğim de bu zaten ilerde biri görürde anlar, bu s*lak sistemi olan firmaya güvenmemeyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim aynısı bendede oldu engeli kaldırdım ücretli olarak sen site linkini yoğun olarak paylastiginda Ban yersin tekrar açtırıp az paylaşım yapmaya bak