lostyazilim

Facebook affiliate marketing hesap neden kapanır ?

3 Mesajlar 678 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

veilside55 veilside55 instagram/top10giyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad V** G**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 37 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Selam;

http://www.bibutime.com isimli sitemde aliexpress den seçtiğim yüzlerce saatin tanıtımını yapıyorum ve bununla ilgili kurduğum facebook sayfam kapandı. Albümler oluşturup, fiyatlarını yazıp facebook dan ücretli reklam yapıyordum ama sayfa kapanmış.

Neden acaba tahmini olan var mıdır ? Yani facebookda ürünlerin altında verdiğim linkler aliexpress e yönlendirme yaptığım linkler. Sebebi bu mudur acaba ? Kendi siteme yönlendirme yapmış olsaydım kapanmaz mıydı ?

instagram/butarzharika
web/butarzharika.com
wmaraci
reklam

defensive defensive WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 14 / 167
  • Ticaret 35, (%100)
Şikayet üzerine kapanmış olma ihtimali var mı? Affiliate linkleri hangi linkten kısaltarak veriyordunuz, yada kısaltıyor muydunuz?

İçerik konusunda kendi sitenizden yönlendirme olsaydı keşke. Geçmiş olsun. Facebook'a bir mail atın. Tanıtım sitesiyim, satış yapmıyorum diye.
veilside55

kişi bu mesajı beğendi.

veilside55 veilside55 instagram/top10giyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad V** G**
  • Mesajlar 81
  • Beğeniler 37 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Şikayet üzerine kapanmış olma ihtimali var mı? Affiliate linkleri hangi linkten kısaltarak veriyordunuz, yada kısaltıyor muydunuz?

İçerik konusunda kendi sitenizden yönlendirme olsaydı keşke. Geçmiş olsun. Facebook'a bir mail atın. Tanıtım sitesiyim, satış yapmıyorum diye.

Şikayet olma şansı olabilir ama düşük. Çünkü henüz yeni başlamıştım ve 50-60 takipçi vardı. Onlarda kendi eşim dostum. Ama reklam vermiştim ve 400-500 kullanıcıya ulaşmıştım 1-2 günde. Onlar olabilir ama neden şikayet etsinler o da var tabi

Evet, linkler kısaydı. Link generatör kısmından yapıp koydum. Uzun hallerini koymadım .

Facebook a mail attım evet beklemedeyim. Reklam verebilsem iyi olacaktı ama durum bu. Yorum için teşekkürler . Eğer açılırsa sadece direk kendi siteme yönlendirme yapıcam zaten .

instagram/butarzharika
web/butarzharika.com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al