sunguerd Eminim kardeşim bendeki linkler bozulmuş... tek bir link yok başvuru için bir çok açık başvuru formu var ama zamanla bulabilirsin senin bildiğin varsa ( ki zaten var paylaşmışsın ) verirsin arkadaşlara herkes mutlu olur burda amaç elinden geldiğince yardımcı olamaya çalışmak.. amaç birilerine laf koymak değil en azından ben öyle görmüyorum neyse
Arkadaşlar şunu anlatamadım adamların kriterleri yüksek bu yetmezmiş gibi Türkiyeden çok gereksiz başvuru oldu çoluk çocuk tarafından adamlar bize karşı ön yargılı
yani ilgili form linkini bulsan dahi kabul edilme oranın çok düşük... tabiki isterim ki alın ben kimseye düşman değilim hepiniz alın ama
mağzada : satış temsilcisi
reklam şirketinde : grafiker
fabrikada : paketlemeci
olupda mavi tık almak istemek pek mantıklı değil adamlarda bunu kontrol ediyor...
buarada verdiğiniz örnek link için teşşekürler...
ben kendisini sevmesemde ''Taner Tolga Tarlacı'' 260 bin takipçisi var her paylaşımı 70 organik beğeni yorum..vs almış bazıları daha fazla arı adam TV'deki yayınları ajans aracılığıyla referans göstermişdir..vs vs konu uzar ama sonuçda almış helal olsun
bizim aramızda takip eden almak isteyenler varsa bunları düşünsün analiz yapsın benim anlatmak istedğim bu..
umarım başarılı oluruz herkese iyi akşamlar, iyi forumlar