-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook ta Çekiliş
Merhaba arkadaşlar büyük bir facebook sayfamız var ve bir firma bize bir teklif sunuyor. Diyor ki size firmamızın ürünlerinden ürün sunalım sizde bunu çekilişle takipçilerinize hediye edin.
Siz takipçilerinize çekilişe katılma şartı olarak bir şeyler yaptırın ve hediye vermiş olun. Bizde sitemizi ve ürünlerimizi tanıtmış olalım.
Şimdi bizim bir youtube kanalımız var. İstiyoruz ki çekilişe katılım şartı olarak youtube kanalına abone olmayı şart koşalım.
Sonrasında abone olanları nasıl listeleyebilirim, bunun takibini en iyi nasıl yapabilirim. Daha önce çekiliş yapan böyle katılan oldu mu fikir verebilir misiniz ? Her türlü fikre açığım. Daha önce hiç çekiliş yaptırmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bunu buldum çok detaylı çok gelişmiş. Ancak kendi ara yüzü İngilizce ve çekiliş yaptıracağım kitle bayan ve 30 yaş üstü ekseriye. O yüzden Tamamen kolay Türkçe olması lazım ki.
Gleam çok profsyonel. Birde bedava olan kısmı ile tam yapılabiliyor mu bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Abone olduktan sonra herhangi bir video altına yorum yaptırsanız olur mu? Oradan isimleri seçer herhangi bir çekiliş aracında yaparsınız. Tabi hitap edeceğiniz kitleyi ve ortalama ne kadar kişinin katılacağını bilmiyorum.