Merhabalar,
Aylar öncesinde sayfada paylaştığım içeriğe gelen telif nedeniyle askerdeyken Facebook hesabım kalıcı olarak kapatılmış. Hesabımdaki markama ait Business Manager hesabı da yöneticisiz kaldı. Bu hesap üzerinde bir yaptırım mevcut değil ve bu Business Manager hesabında bir çok sayfam var. 60 bini aşan sayfam dahi bu hesapta ve yüklü miktarda reklam harcaması da yapmıştım bu hesaba bağlı sayfalar için. Ben bu hesabı şimdi nasıl alacağım? Business Manager hesabına bağlı sayfalara gelen bir ceza da yok. Yani Business Manager hesabımda başka yönetici olsaydı bu sorun olmayacaktı, diğer hesaptan kullanmaya devam edebilecektim/edebilecektik.
Ben şimdi durumu Facebook'a nasıl izah edeceğim ve nereden iletişime geçeceğim. Tavsiyeniz nedir? Ne yapmam gerekir?
Ek olarak: Facebook hesabı kapatılan kişiler kendi isimleri ile başka hesap açamıyor mu? Yani Facebook kulanım hakkım tamamen elimden alınmış mı oldu?
B planı olarak Facebook bu konuda yardımcı olmaz ise Telif hakkından ceza almama neden olan şirket ile iletişime geçip anlaşabilir isem cezam düşer mi? Hesabımı tekrar açtırabilir miyim?