1453g
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dijital amatör makinalar kardeşim çok üstün performans bekliyorsan hayal kırıklığına uğrarsın ha ama canon olduğu için digitallerin içinde en iyilerinden birisidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bende salı günü aldım bunu almaya gittim ama başka bir makineyle karşılaştırdım canonu 5 e katlıyor diyebilirim hemde 14 mp ile :)
Canonun adı varmış diyebilirim..
Bu arada prof digital sağlamdır ben alalı 2 gün oldu çok iyi çekimler var valla.
MstDrsn
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Böyle makineler hiç hoşuma gitmiyor, hani diyorlarda ios falan kapalı kutu hiçbir şey yapamıyorsun diye. Bunlar da aynı öyle, ayarların çoğunda makineye bağlısın. SLR'den sonra çok vasat gelir bu bana. Ama tabii yeni başlayan birisi için ideal diyebilirim. Bu arada megapixel sayısına aldanıp çok üst düzey fotoğraflar çekebileceğini sanma, çektiklerin anlam taşıyan sanat fotoğrafları değil her tarafı net sıradan fotoğraflar olacaktır. Ama dediğim gibi anı yakalamak için ideal. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Alsam zararlı çıkmam değil mi ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
BilMüh
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kendinizi geliştirmek istediğinize göre fotoğraf çekmeye ilgi duyuyorsunuz. Yani günlük sıradan kullanım için aramıyorsunuz. Bu durumda ben 2. piyasasında yarı profesyonel denilen makinelere bakmanızı tavsiye ederim. En azından bir kaç ayar sizin kontrolünüzde olur da belki keyif alırsınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Canon için gittim senin modelinden :D
Açtım kurcaladım sonra ordaki arkadaş başka bir tavsiye daha yaptı bi karşılaştırdım canonu 5 e katlıyor 14 mp ama yok böle kalite :)