-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar, başlığı doğru mu yazmışım bilmiyorum.
Şöyle söyleyeyim, misal benim elimde çektiğim fotoğraflar var ve ben istiyorum ki bunu hem intetnet ortamında baska insanlarla paylaşayım ama hem de fotoğrafı her önüne gelen indirip kullanamasın. Böyle sitelerin varolduğunu biliyorum ama kafam karışık açıkcası. Sanırım 500px sitesi bu işi görüyor? Bana bu konu hakkında site önerebilir veya tavsiye verebilir misiniz? İstediğim şey sadece yüklenebilecek fotoğrafları sitede güzel muhafaza edebilen ve indirmeye izin vermeyen bir site olması.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar bu konu ile ilgili kendi yöntemimi anlatmak isterim.
1-Fotoğraf makinam da ayarlar kısmında lisanslama bölümünü kullanıyorum.
2-Kendi web sitemde ise boyutlarını düşürerek indirilse dahi çok kullanışlı olmamasını sağlıyorum.
3-Ben kullanmıyorum ama kendi web siteniz var ise sağ tık engelleme ve kopyalama engelleyici yapabilirsiniz.
500px de dediğiniz işi görür.Yayınladığı fotolar düşük kalite ama sağ tık çalışmıyor.Ayrıca sizin yüksek kalitede ki fotoğrafınızı saklıyor ve istediğiniz zaman indirebiliyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Pyscool
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Fotoğraf satış tarzı bir site aç misal resmin üstüne imzanı at site adresi felan sonra kurduğun siteye yükle herkez görür ama vip üye lik almayan indiremez tarzında birşey yap sağ tıkla indirselerde resmin üzerindeki site adresin reklamların olduğundan kimse kullanmaz