cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Nikon D5200 kullanıyorum, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Acele etmemeni tavsiye ederim. Sakin ol ve paranı heba etme, bol bol öneri al ve araştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Bir Canon kullanıcısı olarak Canon öneriyorum. yazanlar da olmuş 600D-650D ile başla gibisinden, bende onlara kattılıyorum başlangıç olarak 650D alabilirsiniz yanına portre için 50 mm lens alın portre çekimlerinde işinizi görecektir. Manzara için de 18-135 iş görebilir. 650D yeterli gelecektir, lens fotoğraf makinesinden daha önemli ve daha pahalı zaten. Lens önerileri konusunda daha detaylı bilgi verebilirim istersen. Ofisim Canon servisinin yanında ara sıra gidip farklı modelleri ve lensleri test etme fırsatım oluyor ve araştırmalarım sonucu bir çok lens hakkında bilgim var her konuda mesaj atabilirsiniz..
**Eklmee yapmak isterim, Canon önermemin sebebi de Canon servisindeki arkadaşımın söylediği "Canon olduğu gibi çeker, Nikon ise rengi biraz canlandırır veya soldurur olduğu gibi göstermez" demişti ben nikon kullanmadım bilmiyorum.
DOT Medya
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenen
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ben üye etiketlemeyi bilmiyorum alıntı butonu da sizde yok dümdüz yazıyorum. Sonya6300 diye bir cihaz var. Ateş ediyor resmen ben o cihazı alabilirim ama kılık kıyafet harcamalarım ve bir iki ufak borcum için ayırdığım bütçe de gider. Sıfır tüketip alabiliyorum. Onun haricinde Nikon D5200 ve CANON 750D ile ilgileniyorum. Kafam hafif karışık.
eYuKa
Hodri Meydan
Gümüş Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Defacerkam hocam kalite bakımından Canon u öneririm , Sony biraz geri kalmış bir cihaz lensini vs bulmakta biraz sıkıntı çekersin bulsanda pahalı olur. 2 Bin tl bakiye ayır al bi Canon 650D bide 50mm 1.8 lens bak yoluna emin ol pişman olmassın bak yorum yapanların geneli önermiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
eYuKa
Hodri Meydan
Gümüş Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Defacerkam hocam fotoğrafçılar olarak sana tavsiyelerimizi verdik. Kararı sana bırakıyoruz ama sony alırsan emin ol lens konusunda pişman olursun.
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ