3-4 hafta içerisinde fiyatlar ve süreler güncellenecek. Bu sayede fiyatlar da büyük oranda indirim yapılmış olacak.
Bazı üyeler 1 ay yerine zamana yaymak istiyor yükselme aralığını, bizde o yönde güncellemeye gitme kararı aldık.
Süre olarak "1 Ayda", "3 Ayda" ve "6 Ayda" yükselme zamanları olacak, fiyatlarda o oranda indirim yapılmış olacak.
Ek Olarak:
Caesar adlı üyeden alıntı
Mantıklı bir servis yapmış arkadaş, ama fiyat konusuna değinmeyeceğim Kafasını çalıştırmış bunu yaparken ama bu şekilde en fazla şunu sağlar gören insan aaa sitenin hiti çok fazlaymış falan der en fazla.
Günlük 200 farklı proxy ile tüm gün boyunca bunu yapsa zaten 2 haftada ilk 200 e girilir.
[bahset=53431]caesar[/bahset] senin anlattığın olayın gerçek payı vardır yoktur hiç bir fikrim yok, ama günde 200 proxy ile 2 haftada ilk 200 site arasına girme ihtimalin SIFIR.
* Web site adresini yazarsan ilk 200'de olup olmadığını merak ettim, madem bu kadar kolay ilk 200'e 2 haftada girmek.
Ek Olarak:
NK1864 adlı üyeden alıntı
Alexa, Google'ın Ranking Factor sonuçlarına hiçbir şekilde etki etmez.
Arama sonuçlarındaki indeks sayılarına ya da site indeksleme hızına da bir etkisi yoktur. Bunlar Google'ın kendi algoritmasına ait sonuçlardır.
Alexa, Amazon'a ait özel bir ölçümleme yapan ve sadece Alexa Toolbar kullanan siteler arasında ölçüm yapan bir veridir.
Reklam yayıncısı olmak isteyen sitelerin de onay sürecinde Alexa faktörüne bakılmaz.
Forumda dilediğiniz şeyi, dilediğiniz fiyattan satabilirsiniz buna kimse karışamaz ama sattığınız şeyle alakalı hatalı bilgiler vererek insanları kandırmanız ticari ahlak olarak etik değil. Siz ya da size bilgi veren kişiler yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz insanları.
Alexa düşük diye bir site olduğu halinden daha fazla reklam geliri de elde etmez. Bir reklamveren sitenin Google Analytics verilerine tam erişim ister ve inceler. Eğer hitler organik ve içerik de orjinalse ondan sonra fiyat talep eder. Alexa değeri düşük diye aklı başında hiç kimse ne site satın alırken ne de ink alırken parasını sokağa atmaz.
[bahset=43190]nk1864[/bahset] kimseyi kandırdığımız yok, öyle bir şeyede ihtiyacımız yok.
Alexa sırasında milyonlardayken farklı hızda indexlendiğini, sıralamada yükseldikten sonra daha hızlı indexlendiğini kullanan iyelerin geri dönüşlerinden dolayı yazdım.
Kullanıcılar, Bir siteye Tanıtım yazısı verilirken şu an geçerli güncellenmeyen PR değeri, Alexa sırası, Analytics raporuna bakarak tanıtım yazısı veriyorlar yada alıyorlar bu sayede para kazanan dünya kadar web sitesi ve forumda bi dünya konu mevcut.
Ayrıca Ekonomi Bakanlığı tarafından E-Ticaret sitelerine verilen destekler kapsamında da Alexa Sıralaması baz alınmaktadır.
E-TİCARET SİTELERİNE ÜYELİK DESTEĞİ Ön Onay Koşulları
http://www.ekonomi.gov.tr/portal/ShowProperty?nodeId=%2FUCM%2FEK-200505
Bir çok web site sağdan soldan trafik alarak Google Analytics verilerini şişirebilmekte ama Alexa'da yeterli seviyeye ulaşamadığı için bizden destek almaktadır.