demontara
Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım & Sistem Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Günlük 1K derken trafik olarak mı ?
Biz Alexa'da yükseltirken gönderdiğimiz trafik web sitenizin üzerinden geçmiyor, direk gidiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yerel Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Crome ile bir uygulamaya google daki sıralamada yer alan linkteki kodu alarak istediğim anahtar kelime ile google üzerinden siteme 300 saniyede bir organik hit gönderiyorum. Çalışma yaptığım site normalde seo kelimesinde şuan çıkmıyor ama bu sistem ile 1 günde seo kelimesinde 10 saat giriş süresi yakaladım. Google analizde organik hit olarak gözükmekte 3 ay içinde hedef anahtar kelimeyi 1 sayfaya çıkarmayı hedefliyorum. Hem alexa değerlerim yükselecek hemde anahtar kelimede ilk sayfaya çıkmış olacağım.
Bu arkadaşın yaptığı sistemde güzel fiyatları düşürürse çok daha iyi olur hızlı şekilde üst sıralara çıkmak için güzel bir hizmet konuyu baltalamak değil amacım fiyatları revize ederseniz daha çok müşteri bulabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
demontara
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fiyatlar konusunda yapılan yorumlara göre sistemi değiştiriyorum bir süre sonra. Yani 1 ayda sıralamaya girmek yerine bunu zamana yayıp fiyatını aşağıya çekilmiş olacak.
Eğer site sahibi ben 3 ayda şu sıraya geleyim diyorsa ona daha düşük bir fiyat politikası uygulanacak.
Ama site sahibi ben 1 ayda ilk 300 site arasında olmak istiyorum derse o zaman standart fiyatlar uygulanacak. Çünkü 1 ayda o siteyi istediği sıraya getirmek için ben sunuculardan o site için çok fazla trafik basmak zorundayım. Ama zamana yayılırsa daha az trafik gönderimi olacağı için fiyatıda o oranda inmiş olacak.
Bu arada Google da kelime bazlı sıralama yükseltmeyle ilgili bir çalışmam var programın %75 tamamlandı sayılır testlere devam ediyorum.
O programda bittiğinde Alexa'da ortalama 1 ayda (maks. 45 gün) sıralamaya getiriyorsak Google içinde benzer sürelerde arama sonuçlarında yükseltme işlemlerine başlamış olucaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
referans görebilir miyim hocam :)
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Yabancı hit gönderiyorsaniz almak isterim
demontara
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm trafik Türkiye kaynaklıdır.
42237
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BOT gönderimiyle alexada çıkış sağlamak demek google de organikler de yukarıya çıkmak demek değildir!
Bunu bir belirtin bence...
İyi satışlar
demontara
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Biz kimseye Google'da organiklerde yukarı çıkacaksınız demedik. Tek söylediğimiz Alexa'da istediğiniz sıraya çıkartırız.
Hangi mesajda yazılmış Google ve organik yada Bot gönderimi ?
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Yorumlarda hep yok şöyle yok böyle demiş organik bot muhabbeti yapıyorsunuz organik bir hitli site ilk 200 de olması için günlük 200k tekil hiti olması lazım
Satıcı hiç organik dememiş birşey yazmamış bu şekilde bir hizmetim var alırsanız bu fiyat diyor sürekli sorguluyorsunuz
2 kişi bu mesajı beğendi.