[CENTER]Öncelikle merhaba siteniz ne sitesi olursa olsun alexa için süper fayda sağlayan vede en önemlisi googlede hızlı index ve istediğiniz kelimelerde en üstlerde yerinizi almanızı sağlayacak uygulamamı sizler için satışa çıkardım

20 tl 1hafta
40 tl 2hafta
60 tl 3hafta
80 tl 4hafta

1. 20 adet e kadar anahtar kelime verebilirsiniz

2. Ziyaretler türkiyeden olacaktır her biri farklı ip farklı insanlardır

3. Ziyaretçiler sitenizde en az 1 dakika dolaşacaklardır video varsa izleyeceklerdir

4. Google yandex facebook bing yahoo bunlardan dilediğinizi yada daha fazlasını seçip yüzdelere bölebilirsiniz yada bir facebook twitter sayfanız var ise oradan gelsin derseniz oradan.

5. Tamamen özelleştirilebilirsiniz bu seçenekleri

6. Hattaki sitemde gezerken şu linkede tıklasın bile diyebilirsiniz

7. EE bütün bunlar olur ise nasıl google sizi görmez ?

Ben bu işlerde kendimi kanıtlamışım aldığım ücret sadece maxad ticaret değerini bulsun diye yoksa 10 tl yede satan var dünyadan geliyormuş ziyaretler birde 15 saniye duruyormuş sitede

Çok yoğunum ama neden hakkıyla olmasın tüm işler ? bu yüzden sırf bu ticaret ilanını açtım

refarans lütfen teklif etmeyiniz

ben bu işi adsense uyumlu veya özel reklam şirketlerinden insanlar gelir sağlasın diye yapıyorum orada yaparken burda lütfen bana google sitemi banlarmı yükseliş garantimi diye sormayın

https://wmaraci.com/forum/internetten-para-kazanmak/adsense-kazanmayan-kalmasin-340177.html

SKYPE onur712

ben yaptığım işle konuşulmayı tercih ediyorum bu yüzden öyle süslü renkli bir satış konusu açamadım bunun için özür dilerim

[/CENTER]