-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google play olayı için detaylı pm alabilir miyim? Özellikle açıklama kısmına sitenin linkleri eklenebiliyor mu veya linkleme yapılabiliyor mu?
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Ayrintili bilgi verirmisiniz play sttore eklemek icin uygulamada mi yapiyorsinuz
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu bir ruya olmali hocam detayli bir pm alabilirmiyim.. ruya ise biri beni cimciklesin :))
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sipariş verildi, ödemesi yapıldı rapor bekleniyor :)
Ek Olarak: Dün sipariş verildi.
İşlemlerin yapıldığı söylenildi fakat Google'nin onay sürecinde olduğu bilgi aktarıldı ve hala tarafıma bilgi verilmedi rapor verilmedi.
İşleriniz yoğun olabilir veya iş ile uğraşıyor olabilirsiniz fakat benim neden hem paramı hem vaktimi alıyorsunuz?
Arkadaş siparişi/işi alana kadar tıkır tıkır mesajlara cevap verirken sonrasında cevap vermemeye başlamıştır.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Muhammed arkadaş ile çalışma yapıldı aramızda bir kaç sorun oluştu. Sorunun olmasının sebebi arkadaş rahatsızlanmış ve bu durumda işlemlerde bir takım aksamalar olmuş bunları toplarken haliyle zamanlama konusunda da sıkıntılar yaşadı.
Sağlık problemi için kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve umarım bir daha hasta olmaz :)
cthax Arkadaş iyi birisine benziyor ilk ticaretimizde biraz problem oldu ama sonradan olayı çözdük, oluşan problem arkadaş ile ilgisi yok sağlık meselesi... 10 dakika sonra yaşayacağımız bile mechul.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com