Evet arkadaşlar, bu konu öncelikle asla bir kolay yoldan para kazanma konusu değildir. Bu konuda anlatacaklarım gerçekten bileğinin hakkıyla çalışan herkesin kazanç sağlayabileceği bir konudur. Yaklaşık 5 aydır çalıştığım bu sistem bana 1100 dolar civarında bir para kazandırdı. Aslında toplam kazancım 1300 dolar. Fakat aksaklıklar ve sistemi öğrenmem zaman aldığı için ortalama 3 ayda 1100 dolar kazandım diyebilirim. Sistemin ismi Yandex Toloka. Aranızda bazılarının bildiği bir sistem olduğunu tahmin ediyorum. Sistem hakkında tüm bildiklerimi detaylıca anlatan ve öğreten bir PDF dosyası hazırladım. Toplam 6700 kelime, 50 adetten fazla resim ve 35 sayfadan oluşan oldukça detaylı bir rehberdir. Peki, bu rehberde neler var?
Sistemden nasıl etkin şekilde para kazanabileceğiniz
- Neler yapmanız gerektiği
- Onlarca ince ipucu
- Görevlerin nasıl yapıldığı
- En iyi görevler
Bu rehberde ne yok?
- Müşteri bulma derdi
- Ürün satma uğraşı
- Kimseyi ikna etme problemi. Yapmanız gereken tek şey soruları iyice anlayarak ve arkanıza yaslanarak mouse ile click yapmak.
Şimdi gelelim sorabileceğiniz can alıcı soruya Madem bu kadar çok kazanıyorsun, neden satma gereği duyuyorsun. Bu soruyu sizden gelmeden önce ben cevaplamak isterim. Bunda benim ihmalkarlığım olduğunu söylemem gerek. Çoklu hesap kullanımı sebebiyle sistemden ban yedim. Aslında amaç bu değildi. Öğrettiğim bir başka arkadaş benimle aynı internetten kendine hesap açtığı ve çoklu hesap gibi göründüğünden benim kendi hesabım kapandı. Ayrıca sistem yapay zekayla yönetildiği için ulaşabileceğiniz hiç kimse yok. Bu nedenle giriş cümlem "bu konu hakkıyla çalışanlar yeri" oldu Aklınızda yine bir hayal satan başka biri geçiyor olabilir. Arkadaşlar ban yemeden önce sistemden günlük kazancım en kötü zamanda 7 - 8 dolardı. Bu günlük 3 veya 4 saat için kazandığım bir rakamdı. Peki kazanabildiğin en yüksek rakam kaç diye sorarsanız "64 dolar" olduğunu söyleyebilirim. Söylediğim şeyi en başta söylüyorum bu kazançlar göze hoş gelebilir. Fakat 15 saatlik full time çalışmanın bir eseri. Bu günün ardından bir de 40 dolar kazandım. Evet, çok çalışıyorsunuz fakat emeğinizin karşılığını aldığınız bir sistem. Tabii ki bunun haricinde çokça 30 dolar ve 40 dolarları da gördüğüm oldu. Hatta bir süre 20 dolar standart haline gelmeye başladı. İşte 6700 kelimelik ve 35 sayfalık bu rehberin ücreti:
- İlk 10 kişi 300 TL - Kalan Stok 5
- 10 kişiden sonrası için ücret 600 TL'dir.
Ücret gözünüze fazla gelebilir. Lakin saçma sapan eğitimlere para vermek yerine iyi bir risk almak ve dolarla kazanç imkanı için kesinlikle değer. Her konu açan kullanıcı gibi tabii ki ben de kazancı garanti etmiyorum. Lakin inanın bana buradan para kazanmadan ayrılan insan neredeyse hiç yok. İlk hesabım banlanana kadar ortalama 1 hafta dayandı. Bu 1 haftalık acemilik ve sistemi anlama sürecinde kazancım 40 dolardı. Yani sizin PDF için vereceğiniz ücretten bile fazla. İkinci hesabım yine benim salaklığımın kurbanı oldu diyebilirim. Bu hesap ortalama 10 - 12 gün dayandı. 10 günlük süreçte kazancım 120 dolar civarındaydı. 3. hesapta artık sağlam bir şekilde hazırlandım ve 3 ay boyunca çalışabildim. Bu süreçte kazancım ise 1170 dolar oldu. Banlanmamak için de çeşitli ipuçlarından yine PDF içerisinde bahsettim. Yani PDF ile size ilerleyebileceğiniz güzel bir yol çiziyorum. Anlattıklarımı ayrıca resimlerle desteklemek isterim. Bu resim toplam kazancımın kanıtıdır.
Bu ise 2 aylık sürede çekim talebi oluşturduğum ekran görüntüsü. Toplam 900 dolar.
Bu da çekim yaptığımın kanıtı. Arkadaşlar bu çekim yaptığım 4.250 tllik kazanç sadece 1 haftada oldu. İlk aylık kazancım 600 dolar civarındaydı. İkinci ay 400 dolar oldu. İkinci ayın yarısı ve üçüncü ay kursa gittiğim için biraz az kazandım diyebilirim. Bu sistem basit bir görev yapma sistemidir. Bu kadar kazanacağınızı garanti edemem. Çünkü görevler birçok insana dağıtılarak karşınıza çıkıyor. Fakat her geçen gün yeni görevler geldiği için belki de benden de fazla kazanabilirsiniz. En az çalışmayla bile en azından eğitim ücretini çıkarmama ihtimaliniz çok düşüktür.
Ben bu 2.5 aylık süreçte yaklaşık 12 saat bilgisayar başından ayrılmadım diyebilirim. Yani tetikte olmak gerekiyor. Sistemden banlansam bile daha az veren ya da ayda birkaç kez çıkan görevler oluyor. Örneğin bu resim oldukça yeni. Sadece tek bir görevde aldığım 3 günlük kazanç 40 dolar. Aynı şekilde eğitime vereceğiniz ücretten yine fazla Ama maalesef ana görevler olmadığı için 1 ayda aldığım toplam kazanç bu kadar. 2.5 dolar ise gece sıfırlanmadan sonra geçen rakamdır. Bu görevin de nasıl yapılacağını detaylarıyla PDF içerisinde anlattım. 21 dolar için ortalama 10 saat çalışmıştım. Yani ayda iki kez bile sadece şu görev gelse 390 TL'lik bir cep harçlığı çıkarılabiliyor. Asgari ücretin günlük 180 TL olduğu günümüzde gayet iyi bir miktar. Banlanmadan önceki kazançlarımı da atmak isterdim lakin 3 aylık bir geçmişi gösterdiği için ancak bunları atabiliyorum. Geçmişte 6 dolar altını gördüğümü hatırlamıyorum.
Arkadaşlar bu sistemin geleceği pek yok. Fakat geleceği olmayan bir sistemden bile kısa sürede bu kadar kazanç birçok insanı rahatlatabilir. Ayrıca 1 seneden 4 seneye kadar sistemi kullananları da tanıyorum. Benim yaptığım hataları yapmaz ve PDF anlatılanlara özen gösterirseniz benden daha uzun süre dayanabilirsiniz. Özellikle öğrenci arkadaşların yüzünü uzun bir süre güldürebileceğine inanıyorum. PDF'de anlattığım birçok şey kendi tecrübe ettiğim şeyler ve yaptığım analizlerdir. Bu analizleri doğrulamak için daha az kazanmayı göze aldım diyebilirim Bazı yerlerden de desteklemeler yaptım tabii ki. Fakat hiçbir yerde bulamayacağınız detaylar olduğunu görebileceksiniz. Bence bu eğitim bu fiyata alabileceğiniz en iyi risklerden biridir. İnanıyorum ki dolarsız hiç kimse kalmayacak :)
Not: Satin alan ilk 10 kisiye telegram üzerinden belli bir sure destek vereceğim. Bu 10 kisi daha sonra beraber de yardımlaşabilir. Aynı konu *** üzerinde de bulunmaktadır. Teşekkürler.
Not
Önemli bir ekleme: Arkadaşlar çekim limiti oldukça düşüktür. 50 centten itibaren kazançlarınızı çekmeye başlayabilirsiniz. Ortalama para yatma süresi 1 hafta civarıdır. Daha erken yattığı da oluyor tabi. Kazancın çabuk gelmesi yeni başlayanlar için oldukça avantajlıdır. Bu avantaj daha çok çalışma için sizi motive edecektir.
29.11.2022
Arkadaşlar konuyu açtığımdan beri toplam miktara eklenen 70 dolar bir kazanç var. Banlı hesabımdan da tek tük yaparak oradan da 45 dolar biriktirdim. Alacak olan kişiler için bir bilgilendirme. Tek tük birkaç görev ile hiç de azımsanmayacak bir kazanç sağlayabilen bir sistemdir.
Forum dışı ulaşım için whatsapp iletişim.