Merhabalar

Aylardır *** olsun wmaraci olsun ivr üzerine taktik kitleri görüyordum bi gün bende açayım benim kadar kazanan ve yaptıklarımı bilen yoktur diye düşünüyordum, yaza nişanım olduğu için paraya sıkışınca bugüne nasip oldu, nişan ardından evlilik olunca bu sektöre de artık rahat rahat devam edemem diye düşündüm.

pdf şeklinde vs olarak bir eğitim vs hazırlamadım zaten 3-5 kişiden fazlasına satmayacağım ben satın alan kişiye birebir olarak anlatacağım yaptıklarımı ve birde kullandığım kolaylık sağlayan bir programı vereceğim sistemi uygularken zaman tasarrufu sağlıyor ki zaten programın sağladığı kolaylık olmadan yapılacak iş değil çok vakit alır programsız, benden eğitimi aldıktan yaptıklarımı anlattıktan sonra ilk 1 hafta biraz fazla uğraşmanız gerekicek 1 haftadan sonra sistem oturunca günde 3 kez 30 ar dakika ayırarak sistemi sürdürebileceksiniz. Sistemi sadece kendi kafamı çalıştırarak düşünüp buldum benden başka bu şekilde bi taktikle çalışan yok 3 yıldır kimseye anlatmadım ve göstermedim , son zamanlarda kendim günde 1-2 saat bile ayıramadığım için düştü kazançlar ama dediklerimi uygulayıp vakti olanlar daha fazla kazançlara çıkacaktır, aşağıya kendim yıllardır ödeme aldığım 2 hesabımdan ekran görüntülerini ekledim ivr com kullandım ben hep resimlerin sağ üst tarafında soyadım açık yetkililer forum soyadım ile eşleştirebilir ki zaten satın alınmadan önce isteyene ispatlarım anlık ekran görüntüsü tekrar atarım veya istediği bi şekilde gösterip ispatlayabilirim resimleri konuyu açmadan hemen önce çektim. satın alan kişinin sistemi tam olarak kavraması 1 saat sürer ben anlattıktan sonra kişi tam olarak anlayana kadar anlatırım problem değil süreklide iletişim halinde olurum sorduğu sorulara ki zaten iletişim halinde kalarak ilerki süreçte birbirimize artıları olur.

Dediğim gibi pek vakit ayıramıyorum ama yine de her hafta güncel kazançlarımı konu altından paylaşmaya çalışacağım

ÜCRET : 1500 TL

skype adresim : thesimsis