[SIZE=5]Hatlar +380 İle Başlar, Ukrayna Menşelidir ve Vodafone'dir.[/SIZE]



  • Hatlar talep olması durumunda tarafınıza kargo ile Ukrayna'dan gönderilir. Kargo ücreti tarafınıza aittir. Hatlar dilerseniz bizde de kalabilir. 1 ay boyunca tekrar doğrulama hizmetinden yararlanabilirsiniz.

  • Tekrar doğrulamalar için Whatsapp hattımızdan ulaşmanız gerekmektedir, tekrar doğrulamalar sadece 1 uygulamayı kapsar.

  • Hatlar genellikle 2 yıl boyunca ücret ödemediğiniz sürece aktif kalır. ( Operatör politikasının değişme durumu olursa konuya eklenir, bu konuda sorumluluk almamaktayız. )

  • Hatlar açık hattır. Herhangi bir kişiye/kuruma kayıtlı değildir.


Verdiğimiz Hizmetler

  • Fiziksel hat hizmeti ( hatlar kargolanır )

  • Fiziksel hatlarla SMS doğrulama hizmeti ( Hatlar kargolanmaz, daha önce hiç kullanılmamış numaralarla SMS hizmeti verilir ve her hizmet için sadece 1 defa kullanılır )

  • SMS doğrulama hizmetleri Whatsapp, Viber gibi uygulamaları kapsamakla birlikte; Gmail, Outlook gibi hizmetleri de doğrulatabilirsiniz.


Özel Hat Nedir?
Size özel kargolamasını yaptığımız açık hatlardır.
Kargolama talep etmemeniz durumunda Whatsapp, Viber, Skype gibi popüler uygulamaları onaylatabilirsiniz ve 1 ay boyunca daha önce onay aldığınız uygulamalardan biri için ihtiyacınız olan SMS tarafınıza iletilir. ( !Yeni uygulama için doğrulama yapılmaz. )
Kargolama talep ettiğiniz hatlar için kargo süresi 3-7 gündür.

Ortak Hat Nedir?
Her uygulama/hizmet/platform için 1 defa kullanmış olduğumuz hatlardır. 1 defa Gmail onayı alınan hat tekrar Gmail için kullanılmaz. Özel doğrulamalar ve popüler olmayan uygulamalar için kullanılabilir.


1 Adet Özel Hat Ücreti: 20 TL
5 Adet Özel Hat Ücreti: 90 TL
10 Adet Özel Hat Ücreti: 170 TL
50 Adet Özel Hat Ücreti: 750 TL
100 Adet Özel Hat Ücreti: 1400 TL


1 Adet Ortak Hat Ücreti: 10 TL
( Sadece Tek Seferlik Doğrulama Yapılır, - Talep Ettiğiniz Doğrulama Hizmetinde O Numara İçin Sadece Size Doğrulama Yapılır - Tekrar Doğrulama Hizmeti Yoktur )


[SIZE=5]İletişim[/SIZE]




HATLARDAN GÖRÜNTÜ ( Kapalı Kutulardadır )




[SIZE=3][SIZE=5]REFERANSLAR[/SIZE][/SIZE]

dijitalekip adlı üyeden alıntı

Hizli guvenilir islem tesekkurler

canelektronik adlı üyeden alıntı

1 Adet hat alındı , teşekkürler.

Dr.SEO adlı üyeden alıntı

Ukrayna numara alındı, hızlı ve sorunsuz bir ticaret gerçekleşti. Hem yardım sever bir insan hemde nezaket sahibi işini doğru düzgün yapan insanlar arasında yer alıyor. Teşekkürler hocam hayırlı işler.