İş Alımı Kapalıdır

Türlü sebeplerden dolayı adsense onay alamayan kişilere kendi sitemde onay alarak bu meziyetten kurtarıyorum.



Sistem nasıl işliyor?


Kendi mail adresiniz ile benim sitemi kullanarak başvuru yapıyorsunuz ve kodu tarafıma mail ile gönderip kodu siteme ekleyip adsensenin onay almasını bekliyoruz.
Adsense onay aldıktan sonra sizlere bilgi verilip kod siteden kaldırılır ve mutlu bir müşteri kazanılır. İşlem süresince teknik destek ve sorularınıza en hızlı bir biçimde cevap vereceğimi taahhüt ederim.

[CENTER]Ücretlendirme ve diğer detaylar


Hizmet bedeli iş öncesinde tarafıma yatırılır. Hizmet bedeli 250 liradır.

Sık sorulan Sorular

Hesap kesin onaylanır mı?
Vermiş olduğumuz hizmet için kesin onaylanır garantisini malesef veremiyorum. Web siteler özen ile belirlenmiş olup asla Google adsense politikalarına uygun olduğunu teyit ediyoruz

Ortalama bekleme süresi ne kadardır?
Ortalama bekleme 1 haftadır.

Site sürü nedir?
Onaylatacak site wordpress olup adsenseyi tüm sitelerde kullanabilirsiniz. Ülke olarak ise Türkiye seçilecek olup herhangi bir olumsuz durum olmayacaktır. Müşteriler diler ise youtube ilişkisi kurulumu yapılır.(Kendilerine ait kanalı olmalıdır.)

Başvuru yapılacak siteden daha önce olumlu sonuç alındı mı?
Evet alınmıştır ve hiç ban durumu olmadı.

Adsense banlanma durumu var mıdır?
Sitenin içeriği konusundan herhangi bir illegal veya adsense politikalarına ayrı bir içerik bulunmamaktadır. Müşteri isterse hesap sitede 1 hafta kalabilir bu süre zarfı içinde oluşabilecek olumsuz(banlanma) gibi durumlarda sorumluluk bana aittir. Müşteri onay verdikten sonra işlem tamamlanır. Banlanma gibi durumlarda sorumluluk kabul edilmez.

Onay almazsa iade nasıl gerçekleşecek?
Adsense onay almaz ise 24 saat içerisinde göndermiş olduğunuz veya istediğiniz hesaba gönderilecektir.

[/CENTER]

İletişim: 5385473112 Skype: adsensehizmeti