lostyazilim
tr.link

✅ 🚀 Alexa'da ilk 1.000 site içine girmenin Tek Yolu ! 🚀 ✅

125 Mesajlar 105.148 Okunma
lstbozum
tr.link

demontara demontara Mobil Ziyaretçi Trafik Sistemi Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Yazılım & Sistem Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 54 / 53
  • Ticaret 2, (%100)
:laugh::laugh:
Similar siteler, içerik olarak benzer siteler demektir, o sitelerin hiç birisiyle çalışma yapmadık :D

Biz siteleri Alexa'da yükseltirken trafiği direk Alexa sunucularına gönderiyoruz, kendi sitemizin üzerinden yada, başka bir yerden alıp trafiği yönlendirmiyoruz.

Yusuf18 adlı üyeden alıntı

Dostum, çalıştığınız sitelerin alexa'da similar sites bölümünde siteniz çıkıyor bu olması kötü açıkcası çalıştığınız sitelerin hepsini gördüm neredeyse.

wmaraci
reklam

bahtiyar35 bahtiyar35 Burası cennet değil Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2020
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 69 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
yakında çalışacağız hocam başarılar diliyorum.
demontara

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 54 / 53
  • Ticaret 2, (%100)
Teşekkür ederim, mesaj atmanız yeterli, sistemde yer olduğu sürece başlarız bir şekilde.

bahtiyar35 adlı üyeden alıntı

yakında çalışacağız hocam başarılar diliyorum.

semihaydin semihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2020
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 52 / 65
  • Ticaret 1, (%100)
Makaleniz Kopyala yapıştır olursa sitenizde anahtar kelime bulunmazsa site tasarımınız kötüyse kusura bakmayın aylık 100k tıklanma da verseler google'ın iyi bir değer vereceğini zannetmiyorum. Edit: 1 ay önce kendi sitemi açtım ve bütün içeriği özgün yazdım öyle çok fazla hit de almıyorum günlük 60-200 arası değişiyor ama 1 ayda Google Adsense aldım TR de Turkey Flag 7,923 Dünyada Global 686,876 isterseniz alexaya gidip kontrol edin. Kişinin satışını düşürmek istemem fakat gerçeklik bu yönde
Merak edenler için adres : https://tatilyardimcim.com/

antikkentleri.com
tatilyardimcim.com
Wordpress Uzmanı & Seo & Editör
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 54 / 53
  • Ticaret 2, (%100)
Biz çalışmamız Google çalışması değil, Alexa sıralama çalışması..

japonyadanturk japonyadanturk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek ogretmen
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 36 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
sadece turkiyeden gelen trafik icin 3000tl sadece cok degil , cok ama cok pahali

• Üyelik 18.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 54 / 53
  • Ticaret 2, (%100)
Bizim işimiz trafik göndermek değil, Alexa sıralamasında yükseltmek.
Bu işi 1 ayda yaptığımız için ücretlerimiz bu şekilde.

japonyadanturk adlı üyeden alıntı

sadece turkiyeden gelen trafik icin 3000tl sadece cok degil , cok am cok pahali

CoolDad CoolDad ⚡ Backlink & SEO ⚡ Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 64 / 150
  • Ticaret 12, (%100)
Merhabalar, iyi geceler. Alexa, çok kolay manipüle edilebilen bir araç. Merakımdan soruyorum. Alexa'da global veya ülke sıralamasının düşmesi tam olarak ne işe yarıyor?

- Hedef anahtar kelimede yükseliş sağlamaz. Çünkü Google; MOZ, Alexa gibi araçları umursamıyor.
- Sitenin mevcut sıralamasını etkilemez. Çünkü herhangi bir çalışma yapmıyorsunuz.
- DA/PA otoritesini etkilemez. Çünkü herhangi bir back-link kazandırmıyorsunuz.
- Siteye organik hit akışı sağlamıyorsunuz. Dolayısıyla; Analytics veya Search Console'da herhangi bir artış olmayacak.

Tam olarak neyi pazarlıyorsunuz?
mertcanyildirim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 54 / 53
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba,

Tam olarak Alexa sıralamasında istediğiniz yeri pazarlıyoruz...

Tüm istatistik siteleri manipüle edilebiliyor bir şekilde, Google analytics, adsense de dahil olmak üzere.

- Her ne kadar Google umursamıyor görünse de, sıralamada yükseldikten sonra Google indexleme hızı artıyor.
- Seo analizi yapılan sitelerde Seo puanınız yükseliyor.
- Reklam yayınlama başvurularında genel de Alexa sıralamasına bakıldığı için daha kolay onay alabiliyorsunuz.

Bu hizmeti en çok haber siteleri alıyor, sıralama da rakiplerinin üzerinde yer almak için...

CoolDad adlı üyeden alıntı

Merhabalar, iyi geceler. Alexa, çok kolay manipüle edilebilen bir araç. Merakımdan soruyorum. Alexa'da global veya ülke sıralamasının düşmesi tam olarak ne işe yarıyor?

- Hedef anahtar kelimede yükseliş sağlamaz. Çünkü Google; MOZ, Alexa gibi araçları umursamıyor.
- Sitenin mevcut sıralamasını etkilemez. Çünkü herhangi bir çalışma yapmıyorsunuz.
- DA/PA otoritesini etkilemez. Çünkü herhangi bir back-link kazandırmıyorsunuz.
- Siteye organik hit akışı sağlamıyorsunuz. Dolayısıyla; Analytics veya Search Console'da herhangi bir artış olmayacak.

Tam olarak neyi pazarlıyorsunuz?

Seodevelop Seodevelop DevelOP Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2020
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

berrynetwork adlı üyeden alıntı

Tüm sayfaları okudum ancak tatmin edici bir bilgi bulamadım. Öncelikle google analytics verilerine etki etmeden alexa da yükselmek sağlıklı mıdır (bilmediğimden soruyorum). Yani sitenize aslında olmayan bir hiti gönderilmiş gibi yapıp alexayı yanıltıp sıra yükseltiyorsunuz anlaşıldığı kadarıyla. Bu sırada sitenizin google tarafındaki hiti hiç değişmediği için ortaya sorun çıkma ihtimali olabilir mi. Bir diğer merak ettiğim konu alexada yükselmenin google sıralamasına ne kadar etki ettiği. Alexada gerçekten hakkıyla sırasını yükselten siteler diğer tüm platformlarda da doğru orantılı olarak yükseldiği için google sıralamaları da tatmin edici seviyede ancak böyle bir çalışmanın ardından google sıralamasına etki edeceğini düşünmüyorum. Sorularıma tatmin edici cevaplar verirseniz çalışabiliriz ancak diğer arkadaşlara verdiğiniz gibi "hiç bir banlanma olmadı" yada "öyle olmasa o kadar müşteri devam etmez" gibi cevaplar verecekseniz hiç yormayın kendiniz. Zira sizin ne kadar müşteriniz var bilemeyiz yada bugün ban yemedik ama yarın da ban yemeyeceğimizi mantıklı bir şekilde açıklamanız gerekir diye düşünüyorum.

Katılıyorum alexa refresh kodu ekle sitene zaten 5k tr altına düşüyorsun. Ayrıca uzaktan yakından alexa seoya %0.02 etki ediyor etmiyor. Reklama etkisi ne alaka alexa iyi bu site öncelikli :D hızlı index hiç alakası yok. Tamamen alexayı kandırıyorsunuz. 3k aylık vs sana vereceğine adam seoya verse çok çok iyi yere gelir

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al