Ayyıldız teknoloji playstation 4 ve playstation 5 konsol alımında Türkiye'deki oyunculara uygun fiyata sunduğu konsollarla ve oyunlarıyla yıllardır siz değerli müşterilerimizin hizmetinde dir. Ay yıldız teknoloji playstation kolları ve paystation oyunları konusunda orijinal ürün yelpazesiyle ülkemizdeki oyuncuların takip etikleri bir web sitesi olmaktadır. Uygun fiyata playstation 4 almak için bizlere wattsap destek bölümünden yazabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizlere en iyi şekilde yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Sizlerde bir playstation 4 sahibi olabilirsiniz. 

Ülkemizde yeni yeni yayılmaya başlayan playstain 5 oyuncu konsolu ve ekipmanlarına en uygun ve kısa yoldanwww.ayyildizteknoloji.com.tr adresimizden avantajlı bir şekilde yararlanabilirsiniz. Siparişleriniz ücretsiz kargoyla gönderilmektedir saat 14:30 kadar verilen siparişler aynı gün içinde gönderilmektedir.

Ay yıldız teknolojide de olan Playstation konsolları ve çeşitleri

Sony Playstation 4 Slim – 1 TB PRO Oyun Konsolu

Sony Playstation 4 Slim – 1TB Oyun Konsolu

Sony Playstation 4 Slim – 500 GB Oyun Konsolu

Playstation 4 orjinal Kol

Sony Playstation 5 825 GB – Türkçe Menü

PlayStation 5 orjinal kolu

   

Firmamızda playstation consol ve ekipmanları bulunmaktadır Dualshock kollar ve renkli desenli resimli işlemeli playstation kolları tüm kullanıcılara sunmaktayız. Firmamız Mikrosoft Xbox konsol ve ekipmanları bulunmaktadır. Uygun xbox için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın diğer ürünleriniz ve indirimlerinden faydalanmak için bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Ay yıldız teknolojide de olan Xbox konsolları ve çeşitleri

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu 512 GB

MICROSOFT Xbox Series X 1TB Oyun Konsolu Siyah

Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.Nesil Kol

 

Düğer ürünlerimiz için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

www.ayyildizteknoloji.com.tr