1. Organik gönderim ve Referans site ile gönderim.
Organik gönderim google tarafından kullanıcının doğrudan siteye bir arama motoru üzerinde arama yapılarak gelmesi demektir. Gönderim yaparken isterseniz organik gönderim isterseniz en popüler internet siteleri üzerinden referans gönderimi yapabilirsiniz. Hangisini göndermeniz gerektiği ihtiyaçlarınıza göre değişmektedir.

Referans Gönderimi Yapılabilen Siteler :
1- Arama Motorları (6 Site)
2- Sosyal Medya (15 Site)
3- Alışveriş Siteleri (4 Site)
4- Haber Siteleri (9 Site )
5- Yüksek Değerli Siteler (27 Site)

(Tüm siteler için PM atabilirsiniz.)

2. Sınırsız Anahtar Kelime Seçme
Hit gönderimi yapılacak olan site için sınırsız miktarda anahtar kelime seçebilir ve bu anahtar kelimeler üzerinden hit girişi sağlayabilirsiniz.

3. Ülke Seçimi (5 Ülke)
Hitlerin hangi ülkeden giriş yapacağını seçebilir ve sadece o bölgelerden giriş yapılmasını sağlayabilirsiniz. Şuan sistemde kayıtlı ülkeler Türkiye, Amerika, Fransa, İspanya, Brezilya, ve karışık seçeneğidir. İsterseniz sadece 1 ülkeden hit gönderimi isterseniz tüm ülkelerden karışık gönderim yapabilirsiniz.

4. Cihaz Seçimi (3 Cihaz Türü)
Hitlerin hangi cihazdan giriş yapacağını seçebilir ve sadece o cihazdan gönderim yapabilirsiniz. Şuan sistede kayıtlı cihazlar Masaüstü Cihazlar, Tablet Cihazlar, Mobil Cihazlar, ve karışık seçeneğidir. İsterseniz sadece bir cihazdan gönderim yapabilir veya tüm cihazlardan karışık gelmesini sağlayabilirsiniz.

5. Otomatik Gönderim
Bir siparişin tek seferde, günlük, haftalık veya aylık olarak gitmesini panelinizden kolayca ayarlayabilirsiniz. Seçiminize göre hit ve gönderim miktarı ayarlanır ve o süreye yayılılarak gönderim yapılır.

6. Sitede Kalma Süresi
Gelen ziyaretçilerin / hitlerin sitede kalma süresi 5 dakikadır.

7. Sitede Dolaşma Fonksiyonu
Gelen hitler sadece sitenin anasayfasına gönderilmez, hit girişinin sitelerdeki diğer sayfalardan da girişini sağlayabilirsiniz.

https://cache.nulled.to/90b25ba89de22d18d7ee8b0fb91b6244ca72627e/?url=https %3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FCY7hNy.png " />



1K Hit = 2₺
5K Hit = 10₺
10K Hit = 20₺
50K Hit = 90₺
100K Hit = 160₺
500K Hit = 700₺


WhatsApp: http://wa.me/15866661907

(Not: İsterseniz günlük gönderim,isterseniz aylık gönderim yapabiliriz.Örneğin 30K hit aldınız.Her gün 1K gönderim yapabiliriz.Ya da tek seferde 30K atabiliriz.)