Chatbot nedir?
Türkçeye sohbet robotu olarak çevirebiliriz. Websitelerinde genellikle sağ alttan çıkan ziyaretçilerle konuşan, otomatik cevaplar veren
ve belirli bir akışı takip ederek sitenizi ziyaret eden kişilerden dönüşüm elde etmenizi sağlayan yazılımlar.

BotStar nedir?
2017 yılında 2 vietnamlı yazılımcı tarafından yapılan bir ChatBot. Rakiplerlerine fark atacak özellikleri var. Ve çok hızlı geliştiriyorlar.
Elemanların çalışma disiplini çok iyi. Destekte aynı şekilde. Sık sık yeni özellikler ekliyorlar. https://botstar.com/ adresine bakabilirsiniz.
https://www.facebook.com/BotStarApp/ facebook grubu.

Nasıl özellikleri var? Neler yapılabilir?
Efsanevi bir özellik olan doğrudan script yazma olayı var. Nodejs biliyorsanız kod yazma blokları mevcut. Bunun sayesinde aklınıza gelebilecek hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz.
Tüm uygulamalarınızı chatbot ile entegre edebilirsiniz. https://docs.botstar.com/docs/en/scripting
Yapabileceğiniz basit ölçekli şeylerden bazıları; Sipariş alma uygulaması, rezervasyon uygulaması, sıkça sorulan sorulara cevap verme,
iletişim bilgileri toplama, stok takip uygulamaları, servisler ve hizmetler hakkında bilgi verme vs vs.
Hazırlamış olduğunuz botu facebook için de kullanabiliyorsunuz.
Zapier, Integromat, Google sheets, dialogflow vs vs bir sürü entegrasyonu var.Daha başka özelliklerde var dökümantasyon incelenebilir.

Ben nasıl satın aldım?
Appsumo üzerinde ömür boyu teklifleri vardı. Oradan ömür boyu kullanım satın aldım. Aylık 3.000.000 session hakkım var.
https://botstar.com/botstar-generated-550k-within-one-month-via-appsumo/ firma appsumo satışından 550.000 dolar para kazanmış. Yaklaşık 5000 kişi
bu fırsattan faydalanmış. Bunun yanı sıra epeyce bir aylık ödeyen müşterileri de var.

Kendi sitesindeki ücreti nedir?
https://botstar.com/pricing/ adresine bakacak olursanız normal satış fiyatı aylık 500 session için 15 dolar. 500 session dan sonra fiyat artıyor.
http://prntscr.com/ugfugn buradan görebileceğiniz gibi aylık 2000 session için 34 dolar (15 + 19) ödemek gerekiyor oda yaklaşık 255 tl.
Session mantığı şu şekilde işliyor; chatbot ile konuşan yani en az 1 cevap yazan ziyaretçi 1 session sayılıyor. Yani diğer chatbotlarda olduğu gibi görüntülenme başına bir ücret yok.

Ben ne kadara satıyorum?
Aylık 2000 session limiti ile toplamda 1 yıl(12 ay) kullanım ücreti için 300 TL istiyorum. Satın almadan önce 15 gün deneyebilirsiniz. Karar verdikten sonra ödemeyi yapabilirsiniz.

Chatbot nasıl oluşturuluyor? Nereden giriş yapılıyor?
Sizin e-posta adresinizi kendi panelimden ekliyorum ve sizin için bir bot oluşturuyorum. https://app.botstar.com/ adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle girip
botu yönetiyorsunuz.

Bu şekilde satış uygun mudur? Botstar buna karışabilir mi?
Evet tamamen uygundur. Zaten botstar bize kendi müşterilerimize satabilmemiz için kendi markamız ve logomuzla kullanabileceğimiz özel ekranlar da sağlıyor. Yani bu sistem
tamamen ajanslar ve freelance olarak çalışan kişiler için uygun.
Ben bunu satın alırken ajanslara veya başka kişilere satma amacı ile almamıştım.Kendi girişimimde kullanmak amacı ile aldım. Projeme reklam ve pazarlama için para gerekiyor. Bu nedenle belirli sayıda chatbot satışı yapmaya karar verdim.
Zaten aylık yeterince session hakkım var.

Benden satın alan birisi kendi müşterisine satabilir mi?
Evet istediğiniz kişiye satabilirsiniz. Ajans olabilirsiniz veya freelance çalışan birisi olabilirsiniz. Benden 300 tl ye alıp kendi müşterinize 3000 tl ye de satabilirsiniz.
Dilerseniz kendi müşterinize botstar.com da yer alan fiyat tablosunu da gösterebilirsiniz. Sonuçta botstar'dan doğrudan satın alsa ayda 34 dolardan (2000 session için) yılda 408 dolar yapar.
Oda 3000 tl ye eşit. Özetle kaç tl ye satacağınız veya aylık/yıllık satacağınız size kalmış. Tabi bir başkasına satmayıp kendi sitelerinizde de kullanabilirsiniz.

Bot oluşturma konusunda destek veriyor muyum?
HAYIR. Botu oluşturmak, ayarlamak, müşteriniz yeni bir şey isterse panele girip güncelleme yapmak vs. hepsi sizin sorumluluğunuz. Dökümantasyon, facebook grubu ve youtube da videolu anlatımlar da var.
Ben yalnızca size üyeliği açar bırakırım. Zaten bu kadar uygun fiyatlı satmamın sebebi de bu. Aksi durumda yıllık 3000 tl olan ürünü yıllık 300 tl ye satmazdım
Kendi projem var. Ayrıca udemy için hazırladığım eğitimim var. Bu nedenle yönetilen bir hizmet sunmuyorum. Burada amacım kendi projemin reklam bütçesi için para toplamak.

Ürünün desteğinden kim sorumlu?
Ürün botstar'ın ürünü. Her türlü yeni güncellemelerden, bug fix ten onlar sorumlu. Yani yarın bir gün adamlar çıkar biz iflas ettik derlerse, ki böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum.
Örnek olsun diye söyledim. O durumda para iadesi yapamam. Çünkü gelen parayı harcamış olacağım. Doğabilecek sorunlardan botstar sorumludur. Satın alacak arkadaşlar bunun bilincinde olsunlar.
Ancak şirket benim çok güvendiğim ve pek çok olumlu yoruma sahip bir şirket. Ben ciddi anlamda önümüzdeki 2-3 yılda chatbot piyasasında kendilerinden söz ettireceklerini düşünüyorum.

Forum dışı ulaşım için whatsapptan yazabilirsiniz; 0555 517 45 kırk sekiz

Demo ve ürün hakkındaki tüm detaylar için botstar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 yıllık ücret = 300 TL