C-Mont Asistan
C-Mont nedir?
C-Mont, bilgisayar araştırmalarınızda size kolaylık sağlamak için, ve sistem performansını iyileştirmek için geliştirilmiş eğlenceli bir asistan uygulamasıdır. Basit ve modern arayüzü sayesinde bir çok kişi rahatlıkla kullanabilir. Yardım ve destek için 7/24 iletişime geçebilir veya Youtube’daki kullanım videolarını izleyebilirsiniz. Program tamamen Türkçe’dir ve Türkiye’de geliştirilmiştir.

Minimum sistem gereksinimleri:
İşlemci: 1 (GHz) veya daha hızlı işlemci
Ram: 2 Gigabayt (GB)
HDD depolama alanı: 100 Megabayt (MB)
Grafik kartı: DirectX 9 veya üzeri
İnternet bağlantısı: Tüm özelliklerden yararlanmak için Aktif internet bağlantısı gerekir.
İşletim sistemi: 32 bit veya 64 bit Windows işletim sistemi
Net Freamwork sürümü: Net Freamwork 4.6.1 veya üst sürümler











Program özellikleri:
# Program sayesinde internet araştırmalarınızı kolaylaştırabilir, bilgisayarınızın performansını artırabilir, sosyal medya komutlarıyla eğlenceli içerikleri görüntüleyebilirsiniz.
# Sosyal Medya komutlarıyla kişilerin İnstagram veya Twitter profil fotoğraflarını görüntüleyip, bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Dilerseniz programdaki diğer komutları kullanarak Facebook, Twitter, İnstagram, Gmail, Hotmail gibi diğer sosyal medya sitelerine kolayca erişim sağlayabilirsiniz.
# Sistem komutlarıyla bilgisayarınızın İşlemci(CPU) ve Bellek(Ram) kullanımını görüntüleyebilir, Mac adresi, ip adresi, bilgisayar adı gibi sistem özelliklerini görüntüleyip kopyalayabilirsiniz.
# İnternet Araştırma komutlarını kullanarak araştırma yapabilir, Google Haritalar üzerinden yerleri ve mekanları görüntüleyebilir, Google Çeviri üzerinden kelime veya cümle çevirisi yapabilirsiniz. Dilerseniz yaşadığınız şehir hakkında hava durumuna kolaylıkla ulaşabilir veya güncel haberleri görüntüleyebilirsiniz.
# Temizle komutuyla bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyerek sistem performansını artırabilir, Google Chrome ve Opera Web tarayıcılarının geçmiş ve çerezlerini temizleyebilirsiniz.
# Program içeriğine ait bazı ekran görüntüleri yukarıda belirtilmiştir.
# Diğer tüm komutları ve özellikleri görüntülemek için Youtube’daki kullanım videolarımızı izleyebilir, 7/24 bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KULLANIM VİDEOLARI İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ


SINIRSIZ LİSANS SADECE 25 TL , detay için mesaj atabilirsiniz.