Dershane&Kurs Otomasyonu v1.0



Genel Özellikler

Programımız sekiz ana kısımdan oluşmaktadır. Aşağıda tüm sekmelerimizin ayrıntısı vereceğiz. Ama önce kısaca bir inceleyelim.Bunlar Sırasıyla;

Öğrenci İşlemleri: Öğrencilerinizin kayıtlarını tutabileceğiniz üzerindeki her türlü değişikliği kolayca yapabileceğiniz bölümdür.

Taksitler: İşletmeniz için kısacası ön muhasebe programı özelliği sunar ve öğrenilerinizin her türlü taksit gelir&gider cari hesaplarını takip edebileceğiniz özenle hazırlanmış bir bölümdür.

Gelir-Gider İşlemleri: İkinci bir muhasebe programına ihtiyaç duymadan buradan her işlemnizi takip edebilir,personellerinize,öğretmenlerinize ver kursiyerlerinize yaptığınız her ödemeyi buradan görebilirsiniz.Bu özellik kısacası otomasyon sistemimizin kasası görevini üstlenmektedir.

Görüşme Takibi: Bu sekmemizde görüşmelerinizi(öğrenci-öğretmen-randevular) kolayca takip edebilir yeni görüşmelerinizi kolayca ekleyip bunları zihninizde ya da kağıt üzerinde takip etmekten kurtulursunuz.

Personel İşlemleri: Bu sekmemizde personellerinize yaptığınız ödemeleri,aranızdaki özel anlaşmaları,sigorta bilgilerini vs. kolayca düzenleyip takip edebilirsiniz.

Notlar: Bu sekmemizde öğrenci&kursiyerlerinizle ilgili sınav,okul notlarıyla ilgili her türlü notları ekleyebilir,saklı tutabilir bununla ilgili raporlamalar çıkarıp başarılarınızı takip edebilirsiniz.

Raporlar: Programımızda tüm işlemler log tutulur. Yani yaptığınız tüm işlemler, öğrencilerinizin aidatlarını,taksitlerini ödeyip ödemediği personellerinizle olan bağlantılar vs. düzenli bir rapora bu sekmeden ulaşabilirsiniz.

Sms-Genel Ayalar: Çoğu dershnae&kurs otomasyonunun sağlamadığı bir ayrıcalık olan sms gönderme sistemi ile öğrencilerinizin sınav notlarını,velilere ve öğrencilerinize kolayca gönderebilirsiniz.Sizi gereksiz bir ton angaryadan kurtaracak bu sistem ile düzenli olarak sms atıp velilerle ve öğrencilerle hatta personellerinize ders saati bildirmek için bağlantıyı koparmadan kolayca ulaşabilirsiniz.

Buyrun Programımız tüm ayrıntıları ekteki PDF dosyasında mevcuttur.
http://www.pusatbilisim.com/dershane-kurs-otomasyonu/