[SIZE=3]Çilek Reçeli: 35 TL (660cc)[/SIZE]
[SIZE=3]
[SIZE=3][SIZE=3]Yeşil İncir Reçeli: [/SIZE][/SIZE]30 TL (660cc)[/SIZE]
Erik Reçeli: 30 TL (660cc)
Nar Reçeli: 40 TL (750 gr)
Şeftali Reçeli: 35 TL (660cc)
Kayısı Reçeli: 35 TL (660cc)
Ayva Reçeli: 30 TL (660cc)
Çam Kozalağı Reçeli: 35 TL (660cc)
[SIZE=3]Böğürtlen Reçeli: [/SIZE]35 TL (660cc)
Susam Tahini: 35 TL (1 kg)
Kuşburnu Marmelatı: 30 TL (425cc)
Çam Kozalağı Şurubu: 30 TL (425cc)
Acuka: 30 TL (400cc)
Üzüm Pekmezi: 35 TL (700 gr)
Andız Pekmezi: 35 TL (700 gr)
Keçiboynuzu Pekmezi: 35 TL (700 gr)
Süzme Çiçek Balı: 75 TL (1 kg)
Gilaburu Suyu: 25 TL (1 lt)
Karışık Sebzeli Erişte: 25 TL (1 kg)
Pancarlı Erişte: 25 TL (1 kg)
Kapya Biberli Erişte: 25 TL (1 kg)
Isırganotlu Erişte: 25 TL (1 kg)
Havuçlu Erişte: 25 TL (1 kg)
Dereotlu Erişte: 25 TL (1 kg)
Un Tarhanası: 35 TL (1 kg)
Kuru incir: 25 TL (500 gr)
İncir Cips: 15 TL (250 gr)
Kuru dut: 15 TL (250 gr)
Kuru üzüm: 10 TL (250 gr) sarı çekirdeksiz - siyah çekirdekli
Çilek Kurusu: 25 TL (250 gr)
Cennet Hurması: 15 TL (250 gr)
Baharat Çeşitleri: 15 TL (250 gr)
Tatlı Toz Biber: 17TL (250 gr)
Soğuk Sıkım Hindistan Cevizi Yağı: 30 TL (150 gr)
Soğuk Sıkım Susam Yağı: 55 TL (250 ml)
Soğuk Sıkım Çörekotu Yağı: 50 TL (250 ml)
Kantaron Yağı: 20 TL (125 ml)
Alıç Sirkesi: 20 TL (500 ml)
Ceviz Sirkesi: 25 TL (500 ml)
Elma Sirkesi: 20 TL (500 ml)
Nar Sirkesi: 20 TL (500 ml)
Üzüm Sirkesi: 20 TL (500 ml)