E-ticaret konusunda 5 yıllık Profesyonel ve Uzman olarak iş yapmaktayım. Bazı sektörler üzerinde daha iyi profesyonel bir çalışmalar göstermekte olduğum için sizlere bu konuda danışmanlık yapabilirim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum Para vermeden kazanç sağlayabilirim diyenler asla bu işe girişmesin. Sonra ise tüm yapacağım şeyleri aşağıda yer almaktadır.
Sektöre göre Alışveriş sitelerinde Mağaza açılımları
Gittigidiyor (mağaza ücretlidir + Ürün Listeleme Ücretlidir.)
N11 (Mağaza ücretsizdir + Sadece Satıştan Komisyon Keserler)
Epttavm (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
Hepsiburada (Mağaza Ücretsizdir + Sadece Komisyon Alıyorlar)
Markafoni (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
1v1y (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
Trendyol (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
Mizu (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
Tozlu (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar.)
Yurtdışı ürün gönderimi
Yurtdışı ürün gönderimlerinde hiç bir şekilde kargo iadesi, Beğenmedim değiştirmek istiyorum gibi tarz şeyler kesinlikle yoktur. Fakat sağlam bir iş yapacaksanız sağlam ürün gönderimi ve tam ne isteniliyorsa o ürünü göndermeniz gereklidir. Herhangi bir şekilde ürünlerde sorun yaşandığı takdirde mağazanız otomatik sorgusuz sualsız kapatılmaktadır.)
Markavip (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar + Dolar üzerinden fiyat teklifi)
Avate (Mağaza ücretsizdir + Komisyon alıyorlar + Dolar üzerinden fiyat teklifi)
Yukarıda belirtmiş olduğum tüm sitelere üyeliklerinizi bizzat tarafımca sizin adınıza yapıyorum. Siz sadece belgeleri bu firmalara göndermekle yükümlüsünüz. Sonra hepsinin farklı çalışma olayları vardır. Kimi sitelere XML ile websiteniz üzerinden ürünleri listeleme gönderimi yapacaksınız. Kimi sitelere ise EXCELL ile listeleri ile ürün gönderimi yapacaksınız. Adwords, Facebook gibi reklamlarınıza kadar tüm herşeyde destek verilecektir.
Bu destekleri nasıl vereceksiniz siz İSTANBUL' da duruyorsunuz ben ise İZMİR' de diyenler için ve geneli için.
Tüm herşey telefon ile görüşülüp hemen akdinde mail yolu ile yapılacaktır.
(Telefon ile görüşmelerden sonra asla işlem yapılmayacak sadece mail ile gelen işler yapılacaktır.)
Tüm bunlar için ne kadar vereceksiniz. Tabiki burada herhangi bir ücret söz konusu değildir. Ben sizden para değil sizleri de referanslarıma katmak istiyorum. Bu konuda verilecek ücreti sizlere bırakıyorum ki şu kadar bu kadar olur muhabbetini yapmıyorum.
Sizler kazanç sağlayacağınız için zaten bu konuda ne kadar verecek olduğunuzu benden daha iyi bileceksiniz.
Bu işlerimde GÜVEN önce gelir PARA sonra.
Çalışmak isteyenler telefon numaralarını ve ürün bilgilerini PM yada mail ( ikayakoku@gmail.com ) atabilirler.
Not: Lütfen konu üzerinde boş muhabbetler yapmayınız. Direkt olarak yönetime bildirilecektir..