E-ticaret paketleri www.eticaretfan.com ' da




E-Ticaret Paketleri ve Yazılım Çözüm hizmetlerini küçük ve orta ölçekli firmalar ağırlıklı olmak üzere piyasayı canlandırmark, işletmelere daha fazla kazanç sağlama adına arama motoruna en uygun, yıllık ücret almadan müşterilerimizin kendi hostinge barındıracağı, opencart alt yapılı ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

https://www.eticaretfan.com/
http://www.opencartturkce.com/
http://www.opencarttemalari.net/




SOFT PAKET
290


PLUS PAKET
590


GOLD PAKET
950




E-Ticaret Ürün Satış Yazımları piyasa da istemediğiniz kadar çok ve fiyat aralığı denilen bir kavram olmaması gayet üzücüdür. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı olur denilen halk tabiri ile her firma farklı alt yapılarda çalışmaktadır. Kullanılan yazılımlar hazırlanma süreci, reklam stratejileri, bünyelerinde bulunan yazılım, grafik, reklam, satış, destek departmanlarına göre harcanan emek baz alınarak maliyetler ortaya çıkmaktadır. Bunları baz alırsak her firmanın kazancı ortalama olarak aynıdır. Verilen hizmeti ön plana alırsak kimi firma e-ticaret ile alakalı her işinize çözüm bulabilir. Sitenizi baştan aşağı özel tasarım yapabilir, sektörünüze göre ödeme – kargo metotlarını geliştirebilir, size aylık danışmanlık verebilirler. Stoklu çalışan üretici, mağazalarında ürünlerini kontrol ederek aynı zamanda web sitesine bağlantıyı muhasebe entegrasyonu ile sağlamaktadır. Üretim takibi, stok takibi muhasebe programı anlık yapılması, mağaza web tahsilat sistemlerinin birbirinden ayırt edilmesi gibi bir çok istekleriniz maliyetlenir.
E-Ticaret Paket Yazılımları en iyisi hangisidir?
Php tabanlı, Linux sunucularda barınan e-ticaret yazılımları aspx yazılımlarına göre daha hızlı ve daha dinamiktir. Eticaretfan olarak biz sanal mağaza yazılımlarımızda php taban kullanmaktayız. Paket yazılımlarımız piyasa fiyatlarının çok daha altındadır. Hizmet olarak sınırsız ücretsiz destek vermekteyiz. Standart temaların dışında işletmecinin sektörüne göre sıradışı tema seçenekleri sunuyoruz. Yıllardır yaptığımız bu iş gereğince müşterilerimizden aldığımız istekler doğrultusunda sizlere özel paket geliştiriyoruz. Sizin aklınıza gelmeden, sizler için geliştirilmiş modüllerimiz kurulumdan sonra görebilirsiniz. Temalarımızı detaylı demolarını inceleyerek admin panelimizde ki modüllerimiz, çalışma mantığını yakından inceleyin. Her zaman sorularınız için bizi arayabilirsiniz.

Referanslarımız : https://www.eticaretfan.com/referanslar/