SKYPE ADRESİMİZ GÜNCELLENMİŞTİR
[/CENTER]
dayfordie adlı üyeden alıntı
Hit alımı sağlandı. İlgili bir arkadaş 40.sıradan 17ye geriledim google da. Güvenebilirsiniz. Ayrıca bir kaç sürpriz hediye de verdi. Teşekkürler.
TekUmut adlı üyeden alıntı
Hit gönderimi yaptırdık ve oldukça memnun kaldık. Bilmeden daha önce çalışmışız sitemiz uzun süredir 1. sırada yer alıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
summer adlı üyeden alıntı
Hitler sorunsuz şekilde istediğim anahtar kelimeye geldi. Sadece gereken anahtar kelimeye değil sonradan da sitede diğer haberlerde gezinmeleri çok güzel.
DorukOzdemir adlı üyeden alıntı
ilgilli bir arkadaş satın alma işlemi tamamlandı hit gönderimi ilk 50 deneme yapılıp başarılı oldu 4000 paket alındı herkese tavsiye ederim.
volcano adlı üyeden alıntı
Samet işini düzgün zamanında kaliteli bir şekilde uygun fiyata hazırlayan bir arkadaş herkese tavsiye ederim. Başarılarının devamını dilerim..
chaoscore adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile forum tanıtım ve hit konusunda çalıştık. Kısa sürede sitemde ciddi bir artış oldu. Diğer seo hizmetlerinden de yararlanacağım.
Ayal61 adlı üyeden alıntı
Mesaj göndermemin üstünden 2 dk geçmeden istediğim kelimeden hit gelmeye başladı. Bu kadar hızlı beklemiyordum açıkcası. Teşekkürler.
erdekgurcan adlı üyeden alıntı
Sitemi Google Analytics'den izledim sitem bir anda meşhur oldu zannettim tüm Türkiye'den belirttiğim anahtar kelime ile ziyaretçiler geliyor değişik sayfalara geçiş yapıyor. Yüzümde gülücükler açtı teşekkürler. çalışmaya devam edeceğiz sitem yakın zamanda güzel yerlere geleceğini zannediyorum.
pubhane adlı üyeden alıntı
Arkadaş işini layıkıyla yapıyor. Ben canı gönülden referans oluyorum 😊 yakında satış konusundan da yararlanacağım teşekkürler 😊
hllcnr adlı üyeden alıntı
Mesaji gonderdigim anda ziyaretci geldi. Tum sayfalari dolasiyorlar neredeyse. Gayet basarili tebrik ederim.
kikiemre61 adlı üyeden alıntı
Siteme gelen hitlerin hepsi organik ve düzenliydi kendisiyle ileride çalışmayı düşünüyoruz diğer projelerimizde tekrar teşekkür ediyoruz iyi çalışmalar.
TheWriter adlı üyeden alıntı
İnanamıyorum... Sadece inanamıyorum... Google'dan direk anahtar kelimeyle kişiler azar azar gelmeye başlamış. Bu inanılmaz bir şey ve artık sizinle hep çalışacağım hocam. Teşekkür ederim.
CRown adlı üyeden alıntı
Yorumların hepsini okudum, bu işte emeği olan bir arkadaşımız. Kendisine başarılar dilerim yakın zamanda kendisiyle çalışmak dileğiyle.
tezmedya adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir şekilde hitler geliyor. Çok başarılı ve işlevli. Seçtiğim anahtar kelimeden geliyor ve sitede dolaşıyor. BAŞARILI!
swerty111 adlı üyeden alıntı
Gönderim alındı. Ziyaretçiler bir dakika içinde gelmeye başladı. Gelen ziyaretçiler Türkiye'nin çeşitli illerinde dağılmış durumda.
ilkercolak1 adlı üyeden alıntı
Arkadas söylediği gibi hitleri gönderdi
✓hitler google üzerinden geliyor.
✓site icindeki sayfalarda dolasiyor.
✓organic olarak sectigimiz anahtar kelime aratmasiyla geliyor.
✓site icinde ortalama 1 dakika dolaniyor.
✓mobile, desktop, tablet olarak ayriliyor
Sonuc olarak hersey soyledigi gibidir ve aninda hizli gonderim,tesekkurler.
Arkadas hitleri dün gondermisti.Ekran resmi isteyenler
http://i.hizliresim.com/ldbyLg.png
kikiemre61 adlı üyeden alıntı
Hitler siteme geldi gayetde iyi geldi teşekkürler ileride düşünebilirim iyi çalışmalar arkadaşım %100 organik geldi hitler :)
iyibitkiler adlı üyeden alıntı
Hocam gönderdiğiniz ziyaretçiler için çok teşekkürler hitler geldi google search olarak işinizde başarılısınız takdir ediyorum ilerleyen günlerde satın alma işlemi yapabilirim .
onurcetin60 adlı üyeden alıntı
SametDemir Arkadaşımızdan ziyaretçi aldım gerçektende çok ilgili biri :)
Gelen ziyaretçiler Türkiye'nin çeşitli illerinde dağılmış durumda . Teşekkür Eder , Kesinlikle Öneririm.
Hellformenblack adlı üyeden alıntı
Sitemi Google Analytics'den izledim sitem bir anda meşhur oldu zannettim tüm Türkiye'den belirttiğim anahtar kelime ile ziyaretçiler geliyor değişik sayfalara geçiş yapıyor. çalışmaya devam edeceğiz sitem yakın zamanda güzel yerlere geleceğini zannediyorum. HERZAMAN SENİNLEYİM...Teşekkürler demirmedya
hmzkvk58 adlı üyeden alıntı
Arkadaş sorunsuz ve ilgili bir şekilde hitimi sağladı. Ilerleyen zamanlarda durumu tekrardan sizlerle paylaşırim.
ReklamKap adlı üyeden alıntı
100 ziyaretçi Google üzerinden gönderdi arkadaş. Analytics'de google'dan geldiği ve sitede ortalama 32 saniye kalındığı görülüyor. Hemen çıkma oranı ise %19'larda bu rakamı baya beğendim.
Büyük ihtimalle ticaret yapacağız. Tekrardan çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
sofu44 adlı üyeden alıntı
Arkadaştan referans amacıyla paket alındı. Arkadaşın sistemi gerçekten güzel. seçtiğim anahtar kelimeden siteme anlık 10 15 arası dakikalarca giriş oldu giriş yapan kişiler neredeyse tüm sayfalarımı dakikalarca gezdiler. Üstelik gelen ziyaretçilerin hepsi google üzerinden ve tüm Türkiye'den geldiler. Arkadaşa çok teşekkür ederim.
Vedatpolat adlı üyeden alıntı
Arkadaş Şuan ziyaretci Siteme Gönderiyor.Gonderim başarılı Bir şekilde oluyor ve Halen Devam ediyor hit Alexa ve anahtar Kelime Üzerinden Geliyor.Kendisine Teşekkür ederim
redakte adlı üyeden alıntı
arkadaşa referans oldum ve sadece dakikalar içerisinde 100 ( belki de daha fazlaydı ) hit gönderimini gerçekleştirdi, hem de hedef kelime üzerinden.
işini çok iyi yapan birisi.