Harley Davidson markasını bilmeyen yoktur. Özellikle bu markaya ait botla hem harika bir görünüme hem de sağlam yapıya sahip oluyor. Ben hayatımda bu kadar ağır bir bot görmedim. Görsel açıdan çok şık ve kış aylarında sizi her yönden rahat ettirecek bir bot modelidir.

Ürünü daha önce n11 üzerinden satın almıştım. Fakat farklı bir bot modeli daha aldığım için Harley Davidson kutuda kaldı, hiçbir şekilde kullanılmamıştır. Elimde fazladan durduğu için satmak istiyorum. Dileyen alıcıya detaylı fotoğraflar çekilip whatsapp üzerinden atılır.

Ürününün satış fiyatı 339.0TL benim talep ettiğim miktar ise 300TL'dir.

Hatta şuan piyasada 369.0TL'den aşağı bulmak biraz zor gibi (detaylı araştırmadım, fakat alım yaptığım sırada çok araştırmıştım, n11'de kupon vs.ile 339.0TL'ye bulabilmiştim).





Not: Üründe herhangi bir defo, bozukluk, yırtık veya şekil düzensizliği yoktur. Bende bu konularda hassas olduğum için detaylıca baktım. Zaten benim içime sinmese bir başkasının hakkına girmeye gönlüm razı olmaz.

Dileyen olursa letgo üzerinden satışa çıkarabilirim, fakat orası ikinci el diye duydum, ürün sıfır olduğu için sıkıntı olmasın. Letgo'ya çok aşina değilim. Yani satın almak için herhangi özel bir talebiniz var ise belirtin. Eğer uygun bir yol olursa uygularız, siize ona göre gönderim yaparım.

Elimde faturasıda vardı, bulabilirsem onuda kutuya eklerim muhakkak.

Ayrıca ürün 43 numaradır ve siyah renktedir.. Bilginize.