Merhaba arkadaşlar uzun bir süre sonra iddaa excel v2 ile karşınızdayım.Bu excel ile ne yapılabilir?

Excel size kahinlik etmez sadece bir maçı detaylı bir şekilde analiz etmenizi sağlar gözünüzden kaçan bir nokta kalmaz. Kullanımı son derece basittir.

Sadece ev sahıbının evınde oynadıgı 10 maçı, deplasman takımının ise deplasmanda oynadıgı 10 maçı excele kopyalamanız bir maçı analiz etmeniz için yeterli. Geniş bir bültende her maç için site site gezerek istatistikleri kontrol etmek çok vakit aldığı gibi gözünüzden kaçan çok fazla detay olabiliyor.



Excel ise size sadece 20 sanıyenızı alacak kopyalama işleminin ardından maç hakkında ne tür bilgiler sunuyor bir bakalım.

İki takım son 10 maçta kaç gol attı kaç gol yedi.
İki takım son 10 maçta Kaç Galibiyet, Kaç Mağlubiyet, Kaç Beraberlik Aldı,
İki takım son 10 maçında kaç maçları 2,5 üst , 2,5 alt sonuçlandı,
İki takım son 10 maçında kaç maçlarında karşılıklı gol oldu yada olmadı,
İki takımın 1,5 üst yada alt, 2,5 üst yada alt, 3,5 üst yada alt biten maçları karşılaştırılarak size maçın 1,5 üst, 2,5 üst, 3,5 üst yada alt oranlarını yüzdeler ile sunmaktadır.
İki takımın ortalamalarına göre toplam çıkabılecek gol sayısı 0-1 gol, 2-3 gol, 4-6 gol şeklinde yüzdeler ile sunulmaktadır.

Ve bu tüm bilgiler tek sayfada size sunulmakta ve KAYDET özelliği ile bir başka sayfaya kayıt edılerek analız ettıgınız maçlar arşiv şeklinde listelenmektedir.



Orada burada maç satan insanlara asla güvenmeyin ve kimsenin kuponunada paranızı yatırmayın arkadaşlar exceli daha önce olduğu gibi sadece 5 kişiye vermeyi düşünüyorum.

Fiyat İçin PM Atabilirsiniz.Yada skype: bahisexcel@gmail.com