Örnek Perakende Satışları görmek için imzamdaki dolap linkine bakabilirsiniz.
Kendi çekmiş olduğum örnek ürün fotoğraflarını görmek için : https://disk.yandex.com/d/duJNyL1oCKdxLw adresine gidebilirsiniz.
Satışını gerçekleştirdiğimiz tüm peluş ürünler Avrupa , italya ispanya belçika abd, canada fransa hollanda gibi ülklerde veya bu ülkeler icin cin tayland taivan endonezya gibi ülkelerde üretilmiş yüksek kalite ve orjinal ürünlerdir. ve ithaldir. Satış yapmak isteyen kullanıcıların en büyük avantajı ise aynı ürünlerden 8 10 tane yoktur her gerçekleştirdiğimiz alımda maksimium 1-2 tane aynı ürümnlerden olanlar çıkmaktadır. Yani dolapta ben satış yaparken benden aldığımız ürünlerle rahatlıkla rekabet edebilirsiniz. Sayısız kullanıcı dolap üzerinden benden ürün alıp kendisi yine dolapta satışa koymaktadır 


1 EYLÜL 2023 TARİHİNE KADAR gEÇEN AYIN FİYATLARINI BU AYDA SABİTLEDİK BU SON FIRSATI KAÇIRMAYIN!
Ürünlerin Videosu örnek video:
https://www.youtube.com/shorts/txod6LqPcNk

Örnek fiyatlandırma;

Karışık yani standart ve karakter Peluş oyuncakların Kilosu ....

 


Karakter Yani Çizgifilm, film bilgisayar oyunu gibi bilindik tanıdıkların olduğu Peluşların Kilosu 750 tl
 



Son Olarak birde Defolu ürünler vardır. 5kg ve üzeri alımlarda talep edebilirsiniz ( Fiyatı kg. da 150 TL)



En sık karşılaştığım soru kiloya kaç adet girer ? Aldığınız oyuncağı boyuna göre değişir. Örneğin 60cm'lik bir oyuncak 1Kg gelirken 20 tane 10-15cmlik oyuncakta 1 kg. gelebilemektedir. yani kısacası istediğiniz ölçüye göre değişir.

Örnek 1kg Peluşlar:

Burada 10-20cmlik yaklaşık 20-21 adet peluş bulunuyor


Burada 30-40 cmlik 6 adet Peluş



bu ise 80 cmlik bir tek peluş.




Yukarıda gördüğünüz adetler tamamen fikir vermesi açısından koyulmuştur. Ürünlerin malzeme yoğunluğuna göre adetler 1-5 arası artırılada bilir azaltıladabilir. bu durumuda göz önüne almanızda fayda var. Ürünlerin size Piyasadan ne kadar ucuza geldiğini görmeniz açısından şu örneğide paylaşmakta var;



Yukarıda ki ürün dolapta 80-100 tl banında satılıyor, bu ürünün size kilonun içinde ki geliş fiyatı 14,5 TL Yani 6'da 1 fiyatına geliyor. Ürünü satışa koyduğunuzda 75 TL'den yüzde 15 komisyon + Paketleme Masrafı hizmet bedeli vb dediğinizde size ortalama 60 tl bırakacaktır 15 lirada ürün maliyeti derseniz Net cebinize kalacak rakam bu ürün içiçn 45 TL'dir. Sanırım bilgiler yardımcı olacaktır.



Ürünler Bize Nereden Geliyor?
Konteyner bazlı gerçekleştirdiğimiz alımlarla üürnlerin gerekli kontrollerini sağladıktan sonra Fotoğraflanıp paketlenerek satılmaktadır. Fotoğraflar kendi çekimimizdir.
Peluş oyuncaklarımızın %97-98'i Avrupa (Belçika, Almanya, Fransa, İtalya ) veya U.S.A/Canada üretimi 1. sınıf kaliteli ürünlerdir. %3-4 oranında çin vietnam gibi asya ülkesi ürünleridir.

Arayıpta bulamadığınız bir peluş oyuncak var ise dolabıma bakabilirsiniz veya baan sorabilirsiniz. Bu işe ek işimiz olarak başlamıştık ancak Şuan Tek işimiz oldu......


Bu satış adedine yaklaşık olarak 1 Buçuk - 2 Ay gibi bir sürede ulaştık. şeffaf bir şekilde hem ürünlerimizi hem satışlarımızı hemde yorumlarımızı inceleyebilirsiniz.

Ödeme Havale/EFT

 


İletişim İçin Whatsap: wa.me/905446540151
A.Cem DÜZGÜN - Peluşçu Emmi