değerli arkadaşlar kurumlara ve kişilere özel firma logosu yada kendi tasarımlarına özel sınırsız bir anahtarlık dünyasına adım atmaya ne dersiniz. uzun yıllardır promosyon anahtarlık sektöründe hizmet veren ve web alanında da hergün yeniliklere açık olan bir web sitesini sizlere tanıtayım. www.kurumsalanahtarlik.com ilgili site üzerinden toptan anahtarlık imalatı yaptırabilir yada hazır olan wen sitesi üzerindeki modellerden minimum seviyeden siparişler verebilirsiniz. fiyatlar ürün tasarımına göre değişiklik göstereceğinden kendinize özel fiyat teklifi istemenizi tavsiye ediyorum.

imalat süresi 10- 12 gün aralığında olup toplu siparişlerde ürün modelleri içerisinde 1.45 TL den başlayan fiyat avantajı sonulmaktadır... tekil satışı yapılan ürün modelleri ise yakında eklenecek olup sitenin en güzen yanlarından birisi ise dilerseniz BTC türevi parabirimleri ile alışverişe imkan sağlamasıdır...

BTC türevi parabirimleri ile ödeme yapmak istemiyorum diyorsanız havale veya eft ile de ödeme yapabilirsiniz...

toptan siparişlerde özel fiyat istemeyi unutmayın