Merhabalar.
Farklı forumlarda bundan 1-2 ay önce vermiş olduğum lisans & account satarak gelir elde etme e-book'unu artık wmaracında da vermeye karar verdim. Gelelim konu detaylarına.
Lisans & Accounttan Kastım Nedir?
-Envato Elements,ShutterStock,Canva,Duolingo EDU,Duolingo Öğretmen,Semrush GURU,Alexa AGENCY,Moz PRO,Ahrefs,Trandingwiev,Storytel,hesaplarının açılımı/tedariği ve satışı.
Bu eğitimi satın aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesapları eğitimde öğrendiğiniz platformlarda satarak gelir sağlamaya başlayacaksınız.
Bilgiler; (Okumadan yazmayın lütfen)
- Kit teslim edildikten sonra iade kesinlikle yoktur.
- Kit size herhangi bir satış vaadi, kupon garantisi, kazanç sağlama garantisi vermez. Her şeyi öğretiyorum. Kitap satmıyorum, işi öğretiyorum. 🥇
- Kitin güvenliği açısından sadece "5" kişiye satılacaktır. Referans alımı yapılmıştır.
- Anydesk bağlantısı ile sizlere 1e1 eğitim+kitap verilecektir.
- Kitin dağıtılması, içerisindeki bilgilerin satışa çıkarılması kesinlikle yasaktır.
*Satın alan herkes bunları kabul etmiş sayılır.
Konuyu uzun tutmayacağım tüm detayları WhatsApp'tan verebilirim. Tüm sorularınızı sorabilirsiniz.
KONTEJYAN: 0/5
Fiyat: 120₺ (Kolayca amorti edilebilecek bir rakam belirlendi, alan kişileri aşağıdan inceleyebilirsiniz, herkes memnun! )
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send/?phone=14423099058&text&app_absent=0
Not: WMaracında pek aktif değilim,kazanç görüntüleri,iş hakkında genel detaylı bilgiler Whatsapp'tan paylaşılacaktır.
Instagram: ademakcan9
***.net: ***.net/ademakcan