FARMASİ AMAZING EDP 50 ML KADIN PARFÜMÜ

30 TL

Cüretkar ve Romantik
Odunsu & Oryantal
Bergamot, Portakal ve Kırmızı Meyvelerin Vanilya, Misk ve Yasemin ile birleşiminden oluşan Amazing, kendini güçlü hisseden kadınlara özel bir koku.




FARMASİ QUATTRO ARIA EDP 110 ML ERKEK PARFÜMÜ

50 TL

Nefes Kesen Bir Kaçamak
Odunsu & Aromatik
Limon, Greyfurt ve Kakulenin üst notalarda buluştuğu bu eşsiz kompozisyon, kalp notasında yerini Yeşil Elma, Kakule ve Adaçayına bırakıyor.
Dip notalarında Odunsu Kokular ve Misk yer alıyor. Mavi rengin aşığı olan erkeklerin nefes kesen kokusu Quattro Aria, rutin hayatın içinde size küçük bir kaçamak sunar.






FARMASİ QUATTRO VENTO EDP 110 ML ERKEK PARFÜMÜ

50 TL

Gücünü Özgürlüğünden Alır
Amber & Aromatik
Greyfurt, Adaçayı, Menekşe, dip notalarında ise Paçuli, Sedir Ağacı ve Sandal Ağacı.
Ardında odunsu hoş bir rüzgar bırakan kadifemsi notalar ile özgürlüğüne düşkün, güçlü, bir o kadar da modern erkeği tasvir eder.




FARMASİ BRAVE DEEP EDP 60 ML ERKEK PARFÜMÜ

35 TL

Zafer Tutkunu
Odunsu & Meyveli
Limon, Ananas, Elma, Armut ve Mandalinadan oluşan taze üst notalar, Lavanta, Kavun, Pembe Biber ve Marine notaları ile buşuyor.
Dip notalarında Paçuli, Amber, Misk ve Karamelin vazgeçilmez kokusu ile uyum ve harmoni içerisindeki Brave Deep, zafer tutkunu, enerjik ve asla pes etmeyen erkeğin kokusu.



FARMASİ COCTAIL EDP 50 ML KADIN PARFÜMÜ

45 TL

Aşkı Teninde Hisset
Çiçeksi Üst notalarında doğal ve ahenkli içerikler Şeftali, Mandalina, Frezya, kalp notasında Menekşe ve Gül, dip notalarında odunsu kokuların sıcaklığı, Misk ve Vanilya.
Bu enfes duyusal kompozisyon aşkı dolu dolu yaşamaktan korkmayan, cesur kadınlar için…





FARMASİ SWAN EDP 80 ML KADIN PARFÜMÜ

25 TL

Zarif Bir Dokunuş Çiçeksi & Oryantal Müge Çiçeği, Ylang Ylang, Gül, Sedir Ağacı ve meyveli notaların taze ve hafif dokunuşu, tendeki ılık esintisi.
Zarif, masum ancak bir o kadar da özgürlüğüne düşkün kadınların kokusu Swan...




FARMASİ SHOOTERS MAN EDP 100 ML ERKEK PARFÜMÜ

50 TL

Senin Kokun, Senin Duygun
Odunsu & Baharatlı
Üst notalarında yer alan sulu Portakal, Limon, Siyah Erik, Hindistan Cevizi ve taze Greyfurtun kokusu, yerini lavantanın eşsiz duygusuna bırakırken dip notalarında Misk, Vanilya, Beyaz Odun ve lezzetli Tonka Fasülyesi barındırıyor. Shooter’s Men, kalbinde ihtişam ve zenginlik yatan, tek hamlede istediğini alan kusursuz bir erkeğin kokusu...



FARMASİ GLAMOROUS EDP 50 ML KADIN PARFÜMÜ

50 TL

Derin Kırmızı Bir Rüya
Çiçeksi & Meyveli
Bergamot, Portakal Çiçeği ve Elmanın, Müge çiçeği ve Gül ile buluştuğu derin kırmızının tutkusu Glamorous, dip notalarında Misk, Vanilya ve Sandal Ağacı ile harmonize edildi. Göz kamaştıran büyülü kırmızı tasarımı ile, her alanda fark yaratmak isteyen tutkulu kadınların kokusu.





Ürünlerin hepsi ambalajlı, kutulu... Ücretsiz Aras Kargo Tarafından gönderilir.
Ödeme Yöntemleri (Havale-eft)
En para
Yapı Kredi