Dünyanın en gelişmiş asansör teknolojisine sahip, eşsiz elektronik DataCard (Simkart) kontrollü, dünyadaki çift sürüş motorlu tek asansördür. Akıllı bilgisayar teknolojisine sahip merdiven asansörlerimiz sizi güvenle taşıyacaktır.

Merdiven asansörleri, merdiven inip çıkmakta zorlanan kişiler ile bedensel engeli bulunanlar için üretilmiş en güvenli ve en konforlu çözümlerdir. Asansörlerimiz sayesinde evinizin merdivenlerinden kolayca inip çıkacaksınız.

Handicare koltuk asansörleri 1886 dan beri, 125 yıldan daha uzun süredir asansör üreten ve dünya genelinde çok fazla sayıda memnun müşterisi bulunan bir firmadır.

Handicare Groupe faliyet gösterdiği konularda dünyanın en büyük grubu olup, bünyesinde bir çok büyük ve önemli şirket bulunmaktadır.

Merdiven asansör sistemleri içerisinde en gelişmiş modelleri üreten Handicare, merdiven asansörü fiyatları ve 2.el merdiven asansörü nde de uygun fiyatlarla müşterilerini memnun etmektedir. Merdivene takılan asansör için özellikle, merdiven asansörü izmir, merdiven asansörü ankara, merdiven asansörü bursa ve merdiven asansörü istanbul gibi şehirlerde yoğun satış potansiyeli olan LiftArt, türkiye’de en çok tercih edilen merdiven asansörü firmasıdır. Eğer asansör koltuk veya koltuk asansör ihtiyacınız varsa ve bu konuda tecrübeli bir firmadan doğru bilgileri almak istiyorsanız, LiftArt Asansör https://liftart.com.tr sizin için kesinlikle doğru adrestir. Kullanıcılarımızın yorumları ve dünya üzerindeki birçok memnun müşterimiz de bunu teyit etmektedir.

1886’dan beri Handicare… Bir Prestij Markası

Dublex daireler için fiyatı 6.500 euro ile 7.500 euro arasında olabilir