lostyazilim

Metin2 Vslik Pvp Sunucumu Satıyorum !

3 Mesajlar 400 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

medyaex medyaex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 54 / 83
  • Ticaret 2, (%100)
FİAT : 350TL ( SON FİAT )
Site adı : www.makdos2.com
Files : 98-99 Wslik pvp server, isteğe göre emek veya başka files'e cevrilebilir .
Oyuncu sayısı : +40 anlık online var, 209 kayıt, 305 oyuncu .
Facebook sayfası : www.facebook.com/makdos2 ' 53 beğenili sayfasıda verilecektir.
Sunucu : Buyukhosting' bilişimde barınmaktadır, şuhan 16gb 2000 online kapasiteli bur sunucuda barınmaktadır, 1 ayı dolunca , otomatik 5 gb 3 aylık sunucuya aktarılacaktır. Yani toplam server 4 aylık ve hazır kurulu bir serverdir. Server filesin'de açık,bug yoktur. Size kalan tek şey servere user cekmek. 150 Online olduğu zaman paywant ile anlaşıp nesne marketi aktif edebilirsiniz.
Oyunun geliri : Şuhanda yok, ama nesne marketi +150 onlinede açarsanız, cok iyi paralar kazanabilirsiniz.
Satma sebebim : Serverle ilgilenemiyorum, youtube işi ile uğraşıyorum ve pek zaman ayıramıyorum. Yanımda tanıtımcı gm var, her iş ile ilgileniyor ve para istemiyor, güvenilir bir arkadaş, istenilirse onuda bırakabilirim serverle birlikte :D

wmaraci
reklam

GameDev GameDev Coding... Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 8 / 18
  • Ticaret 5, (%40)
işinize karışmak ve satışı baltalamak gibi olmasın ama buyukweb kadar aciz bir sunucu firması ömrü hayatımda daha görmedim :) para için herşeyi yapıp daha sonra sanki müşteri değilmişsiniz gibi size birde yükseliyorlar. Her neyse

İyi satışlar, iyi forumlar

medyaex medyaex WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 54 / 83
  • Ticaret 2, (%100)
Doğru diyorsunuz nasıl bir bok olduklarını biliyorum, fakat siz konuyu okumadan yorum atmışsınız :) Buyukweb değil, Buyukhosting ;)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al