Arkadaşlar cihazı anlatmak gerekirse büyük ekran severler için bir vazgeçilmez. Fakat benim de hem sosyal yaşantım, hem iş yaşantım, hem de okul nedeni ile taşıyamayacağım bir cihaz.
Cihazın sadece arka kapağındaki ses açma kapama butonları çıktı kapaktan. Hiç sorun teşkil etmemektedir.
Bütün aksamları sorunsuz çalışmaktadır. Ekranın daki kırılmaz cam da çizikler vardır. Arka kapak kılıfı almıştım yanında hediye olarak ön kırılmaz cam göndermişler onu da alıcıya göndereceğim.
Cihazı sabaha kadar %100 sarj edin, bir gün boyunca whatsapp kullandığımı arada oyun oynadığımı biliyorum. Sarjı 1 günü çıkarabiliyor.
Cihaz sarj ederken kullanılacak bir cihaz değil. Sarj olurken mesaj yazmaya çalışıyorsunuz, başka tuşlara bakıyor siteleri araştırdım bazı sitelerde diğer arkadaşlarda da olmuş Artık kronik sorun diye geçiyor..
Whatsapp'dan mesajlaşıyorsanız, Web Whatsap'a QR kodu okutup telefonunuzu yanınıza sarja koyun. ve Hiç kopmadan mesajlaşmaya devam edin.
Özellikleri:
Ürün Kodu 125071235
3G Var Bluetooth Var
GPRS Var USB Var
Ekran Tipi ClearBlack, IPS LCD Saklama Kapasitesi (Mb) 8 GB
Desteklenen Hafıza Kartı MicroSD Dokunmatik Ekran Var
Bellek(MB) 1 GB Ram MARKA NOKIA
Kamera Çözünürlüğü(Piksel) 5 MP Klavye Tipi Dokunmatik
MODEL LUMIA 1320 Pil 3400 mAh
EKRAN BOYUTU 6" İşletim Sistemi Windows Phone
Garanti Süresi(Yıl) 2 Çift Sim Yok
Ekran Çözünürlüğü (Piksel) 1280 x 720 Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
Ön Kamera Var İşlemci Hızı (Mhz) Çift Çekirdekli 1,7 GHz
Ürün MenşeiPRC
Ürünü ister Ankara'dan elden gelip görüp alabilirsiniz, ister kargo ücreti size ait olarak alım yapabilirsiniz. (İlk önce ücreti alır, sonra gönderim yapılır)
Fiyat sondur arkadaşlar, mantıklı takaslar düşünülür
Galaxy J7 cihazı arıyorum. (Gold ve Siyah olabilir) Üzerine tl verebilirim. İletişime geçebilirsiniz.
Fotoğraflar için lütfen mesaj.
Cihaz 4G yi desteklemektedir.
Fiyat güncellendi 400tl